Sport Centar

Bio selektor ili ne, Osim poručuje: Moramo mnogo više pažnje posvetiti domaćim fudbalerima

Na posljednjoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine odlučeno je da će Amar Osim ili Robert Prosinečki biti nasljednici Mehmeda Baždarevića na klupi Zmajeva.

Bio selektor ili ne, Osim poručuje: Moramo mnogo više pažnje posvetiti domaćim fudbalerima

Osim je već ranije obavljao pregovore sa ljudima iz Saveza, a ove sedmice bit će obavljena “druga runda”.

„Ove sedmice trebam da razgovaram sa ljudima iz Saveza i njima ću detaljno obrazložiti svoje viđenje reprezentacije iako sam već u ’prvom krugu’ predao plan rada i razvoja nacionalnog tima“, rekao je Osim za Mondo.ba.

Bez obzira da li će biti izabran za selektora ili ne, Osim jeuvjeren da je ekipi BiH potrebna „svježa krv“, te da se treba mnogo više pažnje posvetiti Premijer ligi BiH.

„Moramo mnogo više pažnje posvetiti domaćim fudbalerima, kao i samom prvenstvu jer je to neminovnost“, dodao je Osim.

amar osimfudbalska repezentacija bihnfsbih
KOMENTARI

KOMENTARI

BOJKOT OSIMU
Gost

Ti si kreten kojem otac stima posao. Babin sin! Daleko si ti od strucnjaka.

manija
Gost

Napisa mu osoba koja je živi od kompleksa prema osimu

manija
Gost

BOJKOT MRTVOM ČEVAPDŽIJI

Nidžo
Gost

Devalvacija profesije

Amar
Gost

Nosi se u 3pm, retardirani glavonjo. Jebo te otac slagirani koji te pokusava uhljebiti

Madeline Rubbo
Gost

Sestra moja najbolja prijateljica čini 89 dolara po satu na internetu. Otpuštena je 9 mjeseci, ali prošlog mjeseca plaća joj je 21306 dolara, a samo nekoliko sati radi na internetu. Zašto ne saznati višee…

Ovo je ono što radim .. ✧ … ✧ … ✧ … >>>>>  www.BuzzCash3.Com  

Azrim
Gost

Odlicno. Znaci uskoro smo u sesiru sa Luxemburgom, Maltom, Gibraltarom, itd. Domaci liga / igraci su u tom rangu. Ovaj “strucnjak” ce nas unazaditi do bola. Tip nije u stanju dobiti posao bez Oca (Japan, Zeljo). Cudi me da nije radio u Austriji. 3 liga recimo.

Reuf
Gost
Jel ovo Amar priziva kriminogene menadzercice da krenu skupa u promociju skart igraca iz skart lige kroz reprezentaciju. Vec vidim na sta ce to ispasti. Amare dragi, samo je potrebno nastaviti onako kako je to Mesa radio i posvetiti vise paznje taktici i pripremi igraca za samu utakmicu gdje je isti podbacivao. Kroz Mesin mandat je proslo dosta igraca iz nase lige i nebrojeno puta smo vidjeli da je to daleko od neceg dobrog, cast izuzecima. A taj tvoj plan nije potreban za izuzetke jer se oni sami namecu kao i za Mesinog mandata. Unosis mi nemir sa svojim izjavama,… Čitaj više »
Name
Gost

Ne seri glupane.

Antineko
Gost

Jeb*o vam Hase mrtvi majku klošarsku! Bravo Amare, ti njih ubijaš…
Crkni te jufke!
AMAR SELEKTOR

Elena Barić
Gost

Sestra moja najbolja prijateljica čini 89 dolara po satu na internetu. Otpuštena je 9 mjeseci, ali prošlog mjeseca plaća joj je 21306 dolara, a samo nekoliko sati radi na internetu. Zaštto ne saznati više…

Ovo je ono što radim .. ✧ … ✧ … ✧ … >>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz