Sport Centar

BH Telecom u novu sezonu ulazi mnogo jači: Želja je finale!

BH Telecom, kao jedna od najuspješnijih ekipa do sada, i ove će sezone biti učesnik 12. po redu SC Business lige.

BH Telecom u novu sezonu ulazi mnogo jači: Želja je finale!

BH Telecom, kao jedna od najuspješnijih ekipa do sada, i ove će sezone biti učesnik 12. po redu SC Business lige.

BH Telecom je jedan od vodećih operatera u Bosni i Hercegovini sa najvećim tržišnim učešćem na polju pružanja telekomunikacijskih usluga: fiksne, mobilne i Internet mreže.

Postojećim kapacitetima na direktnim linkovima omogućava svojim pretplatnicima uslugu međunarodne govorne telefonije automatskim biranjem sa 225 zemalja svijeta. BH Telecom ima 20 direktnih veza sa ino-operatorima, direktne veze sa dva bosansko-hercegovačka operatora, Telekomom Srpske i HT-om Mostar, preko kojih realizuje međunarodni telefonski saobraćaj.

Publika koja prati takmičenje i u ovoj sezoni očekuje mnogo od BH Telecoma, a da li će oni opravdati očekivanja, ostaje da vidimo, međutim u razgovoru sa nekoliko igrača iz ove ekipe, njihove ambicije su usmjerene ka plasmanu u finale, obzirom da se ekipa pojačala sa najboljim strijelcem ovog takmičenja svih vremena, te nekadašnjim kapitenom futsal reprezentacije.

Vrijedi istaći da će ove sezone domaćin SC Business lige biti dvorana Hotela Hills na Ilidži, a rok za prijave je i dalje otvoren i iste možete izvršiti putem e-maila: sc.bliga@gmail.com. Dodatne informacije svi zainteresovani mogu dobiti putem telefona 033/200-576 ili 060/303-9393.

Sponzori koji su zainteresovani da podrže deseto izdanje SC Business Lige mogu se javiti na e-mail – marketing@scsport.ba, a više informacija o sponzorstvu možete pronaći na ovom LINKU.

Rezultati, izvještaji, intervjui, fotografije i video snimci bit će dostupni na stranici Sport Centra, kao i na zvaničnim Facebook i Instagram stranicama SC Business Lige. Naravno, ovo takmičenje prate i medijski partneri Akta.ba, Kalman Radio, Antena Sarajevo, Business Magazine i Poslovne novine. Također, za najbolje pojedince u ovoj sezoni spremne su i određene nagrade.

12sezonaaktabaantenasarajevobh telecombusinessmagazinhotelhillskalmanradiooptikasalihbegovicposlovnenovinescbusinessliga
KOMENTARI