Sport Centar

Bh. brend No1 i ove sezone napravio dresove za nove učesnike Business lige

Kompanija Hasky Sport d.o.o, sa svojim brendom No 1, je već treću godinu zaredom prijatelj SC Business lige i snadbjeva opremom nove ekipe.

Bh. brend No1 i ove sezone napravio dresove za nove učesnike Business lige
FOTO: Ekipa Vodovoda i kanalizacije u novim No1 dresovima

Kompanija Hasky Sport d.o.o, sa svojim brendom No 1, je već treću godinu zaredom prijatelj SC Business lige i snadbjeva opremom nove ekipe.

Kompanija Hasky Sport je specijalizovani proizvođač sportske opreme i u toj oblasti radi već duži niz godina. Tokom svih godina postojanja, ulagali su u razvoj ljudskih i proizvodnih kapaciteta, zbog čega su prepoznati na domaćem i inostranom tržištu kao renomirana kompanija koja proizvodi asortiman opreme vrhunske kvalitete za sve namjene.

Prednosti u odnosu na konkurenciju su dominanatne u pogledu proizvodne tehnologije koju koriste, savremene opreme na kojoj se izrađuju proizvodi i kvalitet materijala koji zadovoljava i najfinije ukuse zahtjevnih kupaca.

Najveća vrijednost kompanije su ljudski resursi koji su na visokom nivou stručnosti, motiviranosti prema radu i klijentu i snažnoj ematiji sa kompanijom, njenom vizijom i misijom. Oni su nosioci procesa, promjena i novih programa što ovu kompaniju održava u formi i čini je vidljivom i dostupnom za javnost u različitim sferama života.

Kompanija Hasky Sport nudi rješenje za sve zahtjeve klijenata i jednom uspostavljeni poslovni odnosi čuvaju se, poštuju i paze na obostrano zadovoljstvo.

BREND No1 – Brend koji osvaja!

Kao rezultat kvalitetnog rada proizvedena je sportska oprema Brenda No1 što je glavni proizvod firme..

Brend No1 je odraz ljubavi prema kreativnom stvaralaštvu i sportu i potreba da naši sportisti imaju sportsku opremu bh. proizvođača i kao takav jedini je na našim prostorima. Sportski brend No1 ima svoju priču u koju su utkane godine rada i iskustva koje su ujedinjene sa željom i kreativnim stvaralaštvom tu priču učinile uspješnom!

Brend No1 namijenjen je svima, prvenstveno sportašima, ali i svakom pojedincu koji ne dolazi iz svijeta sporta.

Svakako vrijedi i stači da košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine nosi kompletnu sportsku opremu vrhunskog domaćeg brenda No. Više o brendu No1 na www.number1.ba

I ove godine, kao i prethodnih, dizajnerski tim No1 brenda potrudio se da dresove prilagodi željama i motivima kompanija za koji je oprema pravljena, a naši Biznisligaši su oduševljeni konačnim proizvodom.

brend no1hasky sportno1number1scbusinessliga
KOMENTARI

KOMENTARI