Sport Centar

Bešić se naljutio na Baždarevića i napušta reprezentaciju?

U razgovoru za Faktor Meho Bešić, koji je danas u obračunu sa komšijama kod Srebrenika ranjen u ruku i nogu, potvrdio je da je bh. reprezentativac Muhamed Bešić je ljut na selektora Mehmeda Baždarevića i kako sada stvari stoje, Mume više neće igrati za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Bešić se naljutio na Baždarevića i napušta reprezentaciju?

-Baždarević ga nije sada zvao za utakmice protiv Kipra i Gibraltara, zbog čega Muhamed nije došao ni na otvorenje turnira u čast naših šehida u Falešićima, iako je tako planirao. Kao otac sam mu savjetovao da se ne sekira i rekao sam mu ako ga ne bude zvao, da više ni ne dolazi i igra za reprezentaciju. Mume je ljut na Baždarevića i kako stvari stoje, neće više igrati za BiH – rekao je Bešićev otac za Faktor.

Podsjetimo, Bešić je nakon incidenata protiv Grčke suspendovan na jedan meč, što je vjerovatno i razlog što je ostao bez poziva.

mehmed bazdarevicmuhamed besic
KOMENTARI

KOMENTARI

jale
Gost

Ko jebe i Bešića i njegovog oca seljačinu najjoibčniju, nek se nosi Beške sa svjoim tetovazicama umisljenim, svakako je ljakse kao i otac mu

Samkodk
Gost

Nisam besicev advokat niti ga mislim braniti hajde malo logicno da razmislimo po meni je Dzeko glavni krivac za insident u zenici sve je zapoceo pa da je dzeko bio kaznjen ponovo bi ga mesha zvao na utakmicu e po tome je besic u pravu a ponovo kazem da nebranim postupak od besica koji je neprihvatljiv od napustanja reprezentacije..

Buba
Gost

Zato sto je edin kljucni igrac BIH

andro knego
Gost

Ljakseeeeee

Solomon
Gost

Da nije bilo reprezentacije jos bi igrao u madzarskoj,to ti je kad je neko dzon obraz.

reuf
Gost

Decko nema utakmice u nogama posljednjih godinu dana. Jedino minuta sto mu je i dato u 2017 je upravo Bazdarevica. Decko popusio kaznu i nije operativan za obje tekme, pored cinjenice da ne igra. Sasvim logican potez selektora, a sa druge strane i ne treba da igra ako je tog stava. Selektorova je zadnja i nema uslovljavanja i ucjena. Koga nema bez njega se moze, iako naslov sa ? Je poprilicno diskutabilan i misljenja sam de je ovo sve novinarovo maslo za dizanje tenzija, potpirivanja vatre na nekim neosnovanim tezama punih trash upitnika.

papak ko besic
Gost

pa taj papak ima vise kartona nego odigranih utakmica. Iskreno, volio bih da se vise nikad ne pojavi u repki, taman smo se Spahe rijesili, ovaj papak je mnogo gori od Spahica.

Marin
Gost

Ako ne osjetis reprezentaciju i drzavu u srcu, i ne trebas igrati.

wpDiscuz