Sport Centar

Bešić: Safet Sušić je imao najveći utjecaj na moju karijeru

Bešić: Safet Sušić je imao najveći utjecaj na moju karijeru

Navijače je interesovalo odakle Bešiću tolika strast, a on je odgovorio “Takav sam rođen”.

Naš veznjak govorio je i o timu, rekavši: “Imamo zaista jaku ekipu, ali to je dobro i za igrače i za klub. Tako mi moramo davati sve od sebe”.

Navijači su pitali i ko je zadužen za muziku prije utakmice, na šta je popularni Mo odgovorio: “Obično Paul, jedan od naših analitičara. No, to bi trebao biti Gerard Deulofeu, jer Paulova muzika je užasna”.

Bh. reprezentativac upitan je da li je uradio neku novu tetovažu tokom ljeta, a odgovorio je potvrdno. Nova tetovaža nalazi se na ruci. Bešić je otkrio da se u svlačionici najviše šale Kevin Mirallas i Gerard Deulofeu.

Na pitanje ko je imao najveći utjecaj u njegovoj karijeri, Bešić je rekao: “Safet Sušić, koji je bio selektor BiH na Svjetskom prvenstvu prije dvije godine i Ricardo Moniz, moj bivši trener iz Ferencvaroša”.

Fanovi Karamela pitali su Bešića koja mu je omiljena muzika, na šta je dao jako zanimljiv odgovor: “Volim tradicionalnu bosansku muziku. Teško ti je to objasniti kada nisi Bosanac”.

Rekao je da mu je omiljena boja bijela i da su sva njegova auta bijela, te je otkrio da su mu omiljeni filmovi “Scarface” i “Law Abiding Citizen”.

deni milosevicterry stotts
KOMENTARI

KOMENTARI