Sport Centar

Beogradski mediji: Ognjen Vranješ uzrok bračne krize reprezentativca Srbije

Brak poznate pjevačice Jelene Karleuše i fudbalskog reprezentativca Srbije, Duška Tošića, u ozbiljnom je problemu, a 'sporni muškarac', ispostavilo se, je bosanskohercegovački fudbaler Ognjen Vranješ.

Beogradski mediji: Ognjen Vranješ uzrok bračne krize reprezentativca Srbije

Brak poznate pjevačice Jelene Karleuše i fudbalskog reprezentativca Srbije, Duška Tošića, u ozbiljnom je problemu, a ‘sporni muškarac’, ispostavilo se, je bosanskohercegovački fudbaler Ognjen Vranješ.

Već neko vrijeme piše se o problemima u bračnoj zajednici Tošića i Karleuše, a razlog je ljubomora iskusnog fudbalera. Tošić je pronašao poruke na Jeleninom telefonu nakon što se ona dopisivala sa bh. reprezentativcem Ognjenom Vranješem, prenosi beogradski Blic.

Sve se dogodilo 3. januara, nakon što se Tošić vratio iz Kine. Tada je, nakon određenih sumnji, oteo svojoj supruzi telefon i pronašao sporne poruke koje su stizale od fudbalera Anderlechta.

“Duško je u Jeleninom telefonu našao mnogobrojne poruke koje su razmjenjivali Jelena i Ognjen, koji je inače u braku sa izvjesnom Danijelom. Iz Jeleninog telefona je uzeo Ognjenov telefonski broj i pozvao ga, kako bi se sreli i porazgovarali o spornim porukama”, kaže za Blic izvor blizak bračnom paru Tošić.

dusko tosicjelena karleusaognjen vranjes
KOMENTARI

KOMENTARI