Sport Centar

Belgijski mediji: Čelnici Anderlechta zbog afere žele održati sastanak s Vranješom

Afera "Karleuša - Vranješ" prevazišla je granice regiona. Belgijski, ali i drugi evropski mediji, raspisali su se o golotinjama i odnosu fudbalera Anderlechta i srbijanske pjevačice u kontekstu njegove dalje budućnosti u klubu iz Brisela.

Belgijski mediji: Čelnici Anderlechta zbog afere žele održati sastanak s Vranješom

Afera “Karleuša – Vranješ” prevazišla je granice regiona. Belgijski, ali i drugi evropski mediji, raspisali su se o golotinjama i odnosu fudbalera Anderlechta i srbijanske pjevačice u kontekstu njegove dalje budućnosti u klubu iz Brisela.

A budućnost mu u Anderlechtu, po svemu sudeći, nije svijetla.

Prema saznanjima pojedinih belgijskih medija, čelnici Anderlehta će zakazati sastanak sa Ognjenom Vranješom, koji je plaćen 3,2 miliona eura, te mu saopštiti da je ova afera narušila i njegov i ugled kluba te da će morati da potraži novi klub do 31. januara dokle traje zimski prelazni rok.

Reprezentativac BiH je zvanično na bolovanju, ne trenira i nije otišao sa ekipom na pripreme u Španiju.

On i Ryota Morioka su se razboljeli pred odlazak na ovaj dio priprema. Navodno, virus je oborio dvojicu igrača kojima je bio preporučen odmor, ali problem je nastao kada su se pojavile fotografije na Instagramu koje su pokazale da se igrači toga nisu pridržavali.

“Ljudi koji nisu ovdje nisu važni za mene”, rekao je trener Fred Rutten, nakon čega je došlo objašnjenje novinara o fotografijama na Instagramu, da bi trener Anderlechta rekao:

“To je uradio? Pa, ne bih trošio energiju za ljude koji nisu ovdje, nije me briga za njih”.

Banjalučanin je bio na “ledu” i kod prethodnog trenera Anderlechta Heina Vanhaezebroucka, koji je otpušten u decembru zbog loših rezultata.

Generalni direktor Anderlechta Michael Verschueren izjavio je da u klubu još analiziraju sve informacije u vezi sa seks-skandalom u koji je Vranješ umiješan i da će se oglasiti i donijeti odluku kada budu imali cijelu sliku i sve informacije.

anderlechtjelena karleusaognjen vranjes
KOMENTARI

KOMENTARI

Kole
Gost

Stvarno ne znam sto ste se zakacili za jednog lika koji je nikakav igrac a jos manje faca. Dosta vise i Vranjesa i sranja oko njega. NE INTERESUJE NAS!

wpDiscuz