Sport Centar

Bašić: Analizirali smo igru Željezničara, postavit ćemo se čvrsto u namjeri da pobijedimo

U 14. kolu m:tel Premijer lige BiH na stadionu Mokri Dolac sastaju se HŠK Posušje i FK Željezničar.

Bašić: Analizirali smo igru Željezničara, postavit ćemo se čvrsto u namjeri da pobijedimo

U 14. kolu m:tel Premijer lige BiH na stadionu Mokri Dolac sastaju se HŠK Posušje i FK Željezničar.

Susret su na konferenciji za medije najavili pomoćni trener Posušja i trener golmana Tomislav Bašić i golman Boris Baćak.

Bašić je istaknuo kako je ovo za njih važna utakmica u kojoj pred svojim navijačima idu na pobjedu.

“Ozračje u momčadi je jako dobro i nadamo se da će se sreća sada okrenuti malo u našu korist i da ćemo slaviti pobjedu pred našim navijačima. Mislim da smo što se tiče igre u usponu i igrači jako dobro rade na treningu, a važno je da nemamo puno problema s ozljedama. U ovoj utakmici nećemo moći računati na Landeku i Josipa Barišića koji su zaradili crvene kartone, ali nadam se da će ih drugi igrači uspješno zamijeniti. Imamo Galića i Baćka koji su dva kvalitetna vratara i u svakom trenutku mogu zamijeniti jedan drugoga i dati dobru potporu momčadi”, kazao je Bašić.

Dodao je da su analizirali Željezničar i da će se u ovoj utakmici čvrsto postaviti i tražiti pobjedu.

“Mi smo analizirali igru Željezničara i ovdje ćemo se postaviti čvrsto s namjerom da ostvarimo pobjedu u ovoj utakmici. Nakon susreta ćemo znati za koga će krajnji ishod biti najpovoljniji”, naglasio je Bašić.

Golman Posušja iskusni Boris Baćak naglasio je kako u momčadi vlada dobra atmosfera i da spremno dočekuju Željezničar.

“S obzirom na rezultate u prethodnom razdoblju atmosfera u našoj momčadi je jako dobra. Dva mjeseca smo bez pobjede i ne može se očekivati da vlada potpuno zadovoljstvo. Željezničar je jedna čvrsta momčad, radnička, koja je dobro vođena, ali će se sigurno namučiti da ovdje dođu do pozitivnog rezultata. Osjeti se izostanak Barišića i Landeke, ali koga nema, bez njega se može i mora. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže jer njihova podrška nam jako puno znači”, naveo je Baćak.

boris bacakhskposusjetomislav basic
KOMENTARI