Sport Centar

Elvir Baljić više nije trener Tuzla Cityja: Lakše je promijeniti trenera nego deset igrača

Elvir Baljić više nije trener Tuzla Cityja, potvrdio je premijerligaš putem zvanične stranice.

Elvir Baljić više nije trener Tuzla Cityja: Lakše je promijeniti trenera nego deset igrača

Elvir Baljić više nije trener Tuzla Cityja, potvrdio je premijerligaš putem zvanične stranice.

Fudbalski klub Tuzla City i Elvir Baljić sporazumno su raskinuli saradnju.

Nakon slabog starta u proljeće i ispadanja iz Kupa, osjećam se djelimično odgovorno. Mislim da je lakše promijeniti trenera nego deset igrača. Klubu hvala na povjerenju i želim im sve najbolje. Ovoj ekipi treba svježa krv, neka nova energija i vjerujem da ekipa može ostati u vrhu, kazao je Baljić.

Ko će naslijediti Baljića i ko će voditi ekipu protiv Veleža za vikend, bit će poznato uskoro.

Tuzla City

elvir baljictuzlacity
KOMENTARI

KOMENTARI

East side
Gost

A koliko glup trebaš biti da poslije one jučerašnje izjave zatvoriš sebi vrata na Koševu za u buduće. Moj Balja da si glup znao sam ali toliko…ccccc vjerovatno se dodvoravao kamiondžiji da ga ne nogira pa počeo i on da pljuje po najvećem BH klubu a nije jadnik znaoda taj ne cijeni nikoga.

Ganzo
Gost
E baš stvarno, Baljić je odmah “glup” jer nije rekao ono što bi samozvani “divovi” voljeli i željeli da čuju a to je da su “oni najbolji” a u tu poskočicu samo još KIRIJAŠI iz lavora vjeruju, a ako neko kaže suprotno, odnosno istinu, kao što je sinoć izgovori Elvir Baljić, onda drvlje i kamenje na njega od samozvanih “divova”, histerija, plač, uz naravno konstantno izgovaranje doskočice “najveći BH klub”, kmečanje, korištenje lexiliuma i ostalih preparata za smirenje, korištenje aparature za preživljavanje (aparati), samohvalisanje, prdenje, itd, itd, itd… Rečenicu “Baljić je glup”, može samo izgovoriti ispodprosječni i jadni navijač osrednjeg… Čitaj više »
East side
Gost

A kako bi ti nazvao čovjeka koji je igrao u Realu, što znači da je u fudbalu postigao sve i koji je materijalno osiguran. Dođe za trenera u jednu malu ekipu čiji vlasnik ima manire jednog seljačine, koji ne cijeni ništa i nikoga, koji je namještanjem i svakakvim smicalicama iz druge lige ušao u prvu, koji primi šesticu od najvećeg kluba u državi i izjavama u koje može povjerovati samo jedan maloumnik, pokušava da preko tog istog velikana zadrži mjesto trenera malog kluba kod jednog kamiondžije nego GLUPAN.

Ganzo
Gost

Eto, šta drugo da ti iskompleksirani pitar odgovori nego ovo!!!
To je nevjerovatan mentalni sklop kod navijača tog kluba!
HAHAHHAHAHAHHAHA zaista sam se morao nasmijati na ovaj tvoj idiotluk!
Sve to što si naskrab'o i potrošio vrijeme pisajući, odnosno odgovarajući na moj komentar – ODGOVORE IMAŠ U MOM PRETHODNOM KOMENTARU!!! 🙂
Sav taj glib, sav taj kanalizacioni izliv iz tvog mozga ti je već odgovoreno, čak i za unaprijed što ćeš pisati, jer znam šta takvi odgovore jer ništa drugo se nemože očekivati od takvih bilmeza kao što si ti!
Sve sam već rekao.

East side
Gost
Najlakše je tako, napisati bruku nebuloza ali na kraju pa to smo od vas MITOMANA i naučili, pa vi ste dovoljno bezobrazni da tražite priznavanje nekakvog prvog mjesta iz razigravanja za finalni turnir u kojem bi se odlučilo o prvaku nekadašnje države. Iz toga se vidi sva nemoć malih sitnih duša iz Zvorničke kada vide da nikako ne mogu da se nose sa dominacijom FKS pa na sve pa i najjadnije načine pokušavaju da slažu i druge ali na žalost i sebe. Jel’ to Baljić nije bio veliki igrač, jel’ to nije obezbjedio sebe materijalno, jel’ to nije došao da… Čitaj više »
Ganzo
Gost
Nisu to nebuloze. Nebuloze pišeš ti i ne seri! Kažeš da smo mi “MITOMANI” …reče nam navijač koji pripada navijačima koji sebi samim dadoše ime “divovi” i “najbolji klub u BiH” a priča mi o nrbulozama?! A dobar li je bakat ko obraza nema, jel de?? Tražimo nešto što i svi veliki klubovi iz bivše SFRJ i to je sasvim normalno, samo je vama, malim i jadnim pitarima to začudo. A druga stvar, to što tražimo priznavanje titule nije poenta da se mi sa vama malim i histericnim pitarčićima nadmećemo i takmičimo, mi smo svakako trofejniji i vrći od vas… Čitaj više »
Ganzo
Gost

I još nešto mali iskomplrksirani pitarčiću.
Zašto konstantno spominješ tu šesticu protiv Tuzle Sitija?
Trebam li te napomenuti mali pitarčiću da ste od NAS, POLABRNJALI 8 KOMADA?
Aaaaa pitarčiću, dive?
I vi “najbolji BH klub”.. jeste, najbolji ste BH klub u brukanju Države na Euro-sceni (od Kukesija, preko Zete i Zare pa do Atalante) i primanju velikog broja golova od gradskog rivala, eto nam slike i prilike “najboljeg BH kluba” i ljute se kad im neko kaže suprotnu istinu
Hahahahhahahahhahahahahha
Hahahahhahahahha
Hahahahjahahhahahahahahahahhaha
Hahahhahahahhahahhahahahhahahah
SHOW 😀

East side
Gost

Jednom rječju MITOMAN !!!

Ganzo
Gost

A drugom riječju – ISKOMPKESIRANI MITOMAN (div) 😀 😀 😀

wpDiscuz