Sport Centar

Bajić: Marinkovića je neko trebao naučiti kako se treba ponašati, bili smo poniženi

Košarkaši Igokee u nedjelju će u okviru 16. kola ABA lige u Laktašima dočekati Partizan.

Bajić: Marinkovića je neko trebao naučiti kako se treba ponašati, bili smo poniženi

Košarkaši Igokee u nedjelju će u okviru 16. kola ABA lige u Laktašima dočekati Partizan i pokušati da poslije pobjede u Skoplju stignu do novog trijumfa. Igokeu i Partizan dijeli samo jedna pobjeda, a oba kluba imaju šanse da se domognu pozicije broj četiri koja vodi na Fajnal for ABA lige.

“Motiva za utakmicu sa Partizanom imamo napretek. Pobjeda u Skoplju nam je mnogo značila, dala nam je na samopouzdanju, možda nije matički, ali smo napravili veliki korak ka opstanku što je bio naš cilj na početku sezone. Svojim igračima sam, međutim, rekao da neću da osjetim da se neko zadovoljio tim, kako igrači tako i uprava. Želim sa svojim timom da pokušam da napravim što bolji rezultat. Da iz utakmice u utakmicu idemo na pobjedu i napravimo što bolji rezultat. To će značiti i i klubu, ali i igračima. Sjetimo se samo da su prošle sezone neki napravili tri puta veće ugovore nego što su imali u Igokei. Ne treba da se zadavoljavaju malim stvarima, već da teže većim i to će im značiti u karijeri“, rekao je trener Igokee Dragan Bajić za Mondo.ba.

Bajić je, međutim, istakao da Igokea ovog puta ima poseban motiv zbog finiša utakmice u Beogradu u kojem je Partizan postigao nekoliko poena u trenucima kada su košarkaši Igokee već odustale od odbrane svog koša i krenuli da pozdrave protivnika.

“Veliki motiv je poniženje koje smo doživjeli u Beogradu. Poslije te utakmice imao sam mnogo poziva od ljudi iz košarke. Tada sam ponižen sam od strane igrača Partizana i trenera Nikolića, koji je bio u tom momentu. Sjećate se onih koševa na kraju!? To je još jedan dodatni motiv za nas. Tada je ponižen i košarkaški klub Igokea, poniženi su igrači, a i mi treneri“, istakao je Bajić, a potom u dahu nastavio:

“To je jako ružno od strane pojedinih igrača. Marinković jeste možda veliki igrač, ali neko ga je morao naučiti kako treba da se ponaša i kada se dobija i kada se gubi. To uvijek potenciram kod svojih igrača i tako se uvijek ponašam prema svojim kolegama, poštujem sve klubove protiv kojeg igram”.

dragan bajickkigokeakkpartizan
KOMENTARI

KOMENTARI