Sport Centar

Bajević: Tu sam i želim pomoći Zmajevima, uskoro dolazim na razgovor u Sarajevo

"Ne treba žuriti s odlukom o novom selektoru, ali što se mene tiče tu sam, želim pomoći Zmajevima. Doći ću tokom decembra u Bosnu i Hercegovinu, u Sarajevo, i razgovarat ćemo. Samo polako, moramo se izvući iz ove krize".

Bajević: Tu sam i želim pomoći Zmajevima, uskoro dolazim na razgovor u Sarajevo

“Ne treba žuriti s odlukom o novom selektoru, ali što se mene tiče tu sam, želim pomoći Zmajevima. Doći ću tokom decembra u Bosnu i Hercegovinu, u Sarajevo, i razgovarat ćemo. Samo polako, moramo se izvući iz ove krize”.

To je za Radiosarajevo.ba iz Grčke kazao Duško Bajević, koji trenutno kotira kao prvi kandidat za selektora i nasljednika Roberta Prosinečkog.

Bajević je i kao nogometaš bio poprilično oprezan, nikada nije žurio sa izjavama, ali ono što je veoma bitno u ovom trenutku – bivša zvijezda Veleža odlično poznaje sadašnju generaciju bh. fudbalera.

Ne bih komentirao igru. Iz NSBiH još nisam dobio zvaničan upit, bilo je razgovora, na koja još nisam zvanično odgovorio. I ja bih volio da Bosna i Hercegovina ode na Euro, ali sve ćemo o tome moći analizirati kada dođem u Sarajevu. Ne bih volio sada iz Grčke da bilo šta govorim više“, dodao je Bajević.

Jedan od naših najpoznatijih stručnjaka odlično kotira i među navijača BiH. Mnogi smatraju da je upravo Bajević idealni izbor za selektora koji bi Bosnu i Hercegovinu odveo na Evropsko prvenstvo, preko Sjeverne Irske u prvom meču baraža, pa kasnije, nadamo se, protiv boljeg iz duela Slovačka – Irska.

Lijepo je kada navijači o tebi pohvalno govore. Znam da bi i oni voljeli da BiH ode na Euro i sve ćemo učiniti da to i ostvarimo”, zaključio je Bajević.

KVALIFIKACIJE ZA EP

dusko bajevickvalifikacije za euro 2020liga nacijanogometni savez bih
KOMENTARI

KOMENTARI

solomon
Gost

Legendo samo nas ti mozes izvesti na pravi put

wpDiscuz