Sport Centar

Armada bojkotuje utakmicu Hrvatska – Finska: Od reprezentacije je ostalo samo ime

Hrvatska večeras od 20.45 sati dočekuje Finsku na Rujevici u utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u kojoj ne smije kiksati. 

Armada bojkotuje utakmicu Hrvatska – Finska: Od reprezentacije je ostalo samo ime

Dva kola prije kraja kvalifikacija Hrvatska je izjednačena na vrhu grupe s Islandom, a po dva boda manje imaju Turska i Ukrajina. Uz utakmicu protiv Finske, Hrvatsku do kraja kvalifikacija čeka gostovanje u Ukrajini, a bitnu utakmicu za odluku o putniku na Svjetsko prvenstvo večeras igraju i Turska i Island. Hrvatskoj bi puno značilo kada Island ne bi slavio u Turskoj…

Armada, grupa navijača Rijeke, utakmicu bojkotuje. Na Facebook stranici članovi Armade su objavili:

“Od ponosa i slave Hrvatske nogometne reprezentacije ostalo je samo ime i ponešto sudskih procesa za one koji su reprezentaciju privatizirali radi svojih interesa. Igrači bez m..a, morala i pamćenja, izbornici marionete i povremeni stanovnici Remetinca iz vodstva HNS-a, zasigurno ne mogu predstavljati Hrvatsku dok svira Lijepa naša. U svijetlu svega iznesenog ARMADA nikad neće dati podršku ovakvoj odnarođenoj reprezentaciji. I ovu utakmicu reprezentacije – bez ARMADE na tribinama. Neće biti organizirano navijanje te ovim putem molimo sve da ne nose zastave s obilježima naše skupine. Krepat ma ne molat! Hns mafija!”

armadahrvatskakvalifikacije za sp
KOMENTARI

KOMENTARI