Sport Centar

Arena Sport predstavila novi vizuelni identitet

Regionalna sportska televizija Arena sport, osvježila je i modernizovala svoj vizuelni identitet. Novi moderan logo pokazatelj je želje i napora menadžmenta ove medijske kuće da ostvari još veću bliskost sa svojim gledaocima.

Arena Sport predstavila novi vizuelni identitet

Odluci da promijeni dosadašnji identitet doprinio je evropski i svjetski standard po kome se televizijama preporučuje promjena vizuelnog identiteta na svake dvije do tri godine. Novi, savremeniji izgled dobiće i društvene mreže TV Arena sport.

Arena sport emituje neke od najznačajnijih planetarnih sportskih sadržaja među kojima se izdvajaju fudbalska Liga šampiona i Liga Evrope. Jednostavna, ali poboljšana grafika, veliki broj novih statističkih kategorija trebalo bi da zakuca ljubitelje sporta pred televizijske ekrane i program Arena sport TV, navodi se u saopštenju.

Prenosi Lige šampiona, Lige Evrope, Serie A, Lige 1, kao i svih drugih takmičenja koje gledaoci u Bosni i Hercegovini, ali i u cijelom regionu prate putem Arena sport TV od sada su oplemenjeni savremenijom grafikom i većim brojem statističkih podataka.

arena sport
KOMENTARI