Sport Centar

Almir Osmanhodžić predstavljen kao novi igrač RK Vogošća PH

Kao što je to portal SCsport.ba ranije najavio, danas je u prostorijama RK Vogošća PH predstavljeno novo pojačanje za sljedeću sezonu. Potpis na ugovor sa vogošćanima stavio je Almir Osmanhodžić, desno krilo Premijer lige BiH, u prisustvu generalnog sekretara Mirze Derviševića.

Almir Osmanhodžić predstavljen kao novi igrač RK Vogošća PH

Almir Osmanhodžić je u prošloj sezoni 2016/2017 bio najbolji strijelac RK Bosna Sarajevo. Pored rukometnog kluba Bosna Sarajevo, Almir je bio i član RK „Gračanica“ i RK „Čelik“ Zenica.

„Izuzetno mi je drago što sam postao novi član rukometnog kluba Vogošća PH, i nadam se da ću uspjeti ispuniti očekivanja navijača i Uprave kluba u narednom periodu. Drago mi je što ću ponovo sarađivati sa trenerom Danielom Riđićem i što ću djeliti svlačionicu sa bivšim i sadašnjim reprezentativcima BiH. Mogu obećati da ću kao i do sada davati svoj maksimum na terenu”, Izjavio je Osmanhodžić.

Zadovoljstvo dolaskom Almira nisu krili ni članovi Uprave kao ni generalni sekretar Dervišević koji kaže: „ Drago mi je što će Almir biti dio našeg kolektiva. Nema sumnje da će se Almir uklopiti i pokazati svoje kvalitete“.

almir osmanhodzicrkvogosca
KOMENTARI

KOMENTARI