Sport Centar

Alminu Isakoviću uručen poseban dres nakon 100 odigranih zvaničnih utakmica za Azot

Na stadionu Vitkovići pred početak prvenstvene utakmice Druge lige Centar Federacije BiH između NK Azot i NK SAŠK Napredak, navijači ''nitrogenaca''na čelu sa Alijom Suljagićem i upravom Azota sa Amirom Dragoljem, kapitenu ekipe Alminu Isakoviću dodijelili su priznanje plaketa zasluge i poklon dres za odigranih 100 zvaničnih utakmica.

Alminu Isakoviću uručen poseban dres nakon 100 odigranih zvaničnih utakmica za Azot

Na stadionu Vitkovići pred početak prvenstvene utakmice Druge lige Centar Federacije BiH između NK Azot i NK SAŠK Napredak, navijači ”nitrogenaca”na čelu sa Alijom Suljagićem i upravom Azota sa Amirom Dragoljem, kapitenu ekipe Alminu Isakoviću dodijelili su priznanje plaketa zasluge i poklon dres za odigranih 100 zvaničnih utakmica.

“Omiljen u svom okruženju, a na nogometnom terenu ratnik za svoj klub. Napominjemo da je pored Azota nastupao i za FK Goražde koji se takmiči u Prvoj ligi Federacije BiH. Nogometni klub Azot Vitkovići u svojoj bogatoj historiji i 67 godina postojanja održava tradiciju i ne zaboravlja najbolje sinove kluba. Dokaz da je klub stabilan drugoligaš i da uspješno radi sa mladim igračima je i to da je prije mjesec dana naš mladi igrač Emil Muslić pozvan u reprezentaciju BiH (U-17), a da je trener NK Azota Admir Raščić postavljen za prvog trenera-pomoćnika selektora reprezentacije BiH (U-19) Ivice Barbarića”, kažu iz Azota.

Almin Isaković rođen je 12. novembra 1987. godine u Goraždu. Iako je rano ostao bez oca Muje, kroz život se probijao teško, ali čestito i hrabro i kao dobar nogometaš može biti primjer svima.

almin isakovicnk azot
KOMENTARI

KOMENTARI

Obavijesti me o
avatar
wpDiscuz