Sport Centar

Ahmetović: Ostaje žal što nismo pobijedili na Grbavici, protiv Zrinjskog po tri boda

Ahmetović: Ostaje žal što nismo pobijedili na Grbavici, protiv Zrinjskog po tri boda

“Sretan sam zbog postignutog gola. On nosi posebne emocije, obzirom da je moj prvi u dresu Sarajeva i postignut je na derbiju. Ostaje žal poslije utakmice što nismo ostvarili pobjedu. Imali smo veliki broj prilika, bili smo bolji protivnik. Imamo razloga da ne budemo u potpunosti zadovoljni, jer smo bili bliže pobjedi”, kazao je Ahmetović.

U narednom kolu, Sarajevo dočekuje ekipu Zrinjskog. Ahmetović se nada prvoj pobjedi u novoj sezoni.

“Dolazi nam ekipa Zrinjskog, koja je sigurno kvalitetna. Neće biti jednostavna utakmica. Morat ćemo dati svoj maskimum kako bi ostvarili pobjedu i mogu obećati našim navijačima da ćemo to uraditi. Angažovanim nastupom od prve minute želimo ostvariti pobjedu”, rekao je Ahmetović.

Na kraju razgovora, napadač je pozvao navijače Sarajeva na nedjeljnju utakmicu sa Zrinjskim.

“Imali smo veliku podršku na derbiju i koristim priliku da pozovem navijače da nas podrže u nedjelju, protiv Zrinjskog. Nadam se da će ispuniti tribine Koševa i da će biti naš dvanaesti igrač na putu do željene pobjede”, zaključio je Ahmetović.

Sarajevo dočekuje Zrinjski u sklopu 2. kola BH Telecom Premijer lige BiH 2016/17 na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”, sa početkom u 19.45 sati.

(fksarajevo.ba)

dan nezavisnosti bihterry stotts
KOMENTARI

KOMENTARI