Sport Centar

Zrinjski sutra može postati košarkaški prvak BiH: U Laktaše idemo rasterećeni, ali i motivirani

Pred košarkašima Zrinjskog sutra je četvrta utakmica finalne serije Prvenstva BiH. Nakon što su u subotu na domaćem terenu napravili 'brejk' i poveli s 2:1 momčad Zrinjskog već bi sutra, ukoliko pobjedi Igokeu, mogla proslaviti prvu historijsku titulu prvaka BiH.

Zrinjski sutra može postati košarkaški prvak BiH: U Laktaše idemo rasterećeni, ali i motivirani

Pred košarkašima Zrinjskog sutra je četvrta utakmica finalne serije Prvenstva BiH. Nakon što su u subotu na domaćem terenu napravili ‘brejk’ i poveli s 2:1 momčad Zrinjskog već bi sutra, ukoliko pobjedi Igokeu, mogla proslaviti prvu historijsku titulu prvaka BiH.

“Nakon pobjede na domaćem terenu i vodstvom od 2:1 idemo u Laktaše maksimalno rasterećeni, ali u isto vrijeme fokusirani, skoncentrirani te motivirani. Na Igokei je ovoga puta veliki pritisak što ćemo probati da iskoristimo i da pobjedom završimo ovu seriju u našu korist”,  kazao je Luka Igrutinović, košarkaš Zrinjskog.

Hrvoje Vlašić u subotu je pobjedom nad Igokeom upisao i 60 rekordnu pobjedu na klupi Zrinjskog.

“Idemo u Laktaše dati sve od sebe i vidjeti koliko će to biti dovoljno za konačnu pobjedu. Mi smo i dalje sa skraćenom rotacijom na vanjski pozicijama što nam stvara određene probleme, ali ja vjerujem u momke koji su igrali na vrhunskom nivou cijelu godinu i isto tako vjerujem u naš karakter koji smo pokazali nebrojeno puta do sada”,  istaknuo je Hrvoje Vlašić, trener Zrinjskog.

Utakmica između KK Igokea i HKK Zrinjski igra se u srijedu s početkom u 20:30 uz izravan prijenos na BHT 1.

hkkzrinjskiluka igrutinovic
KOMENTARI

KOMENTARI