Sport Centar

Zlatko Dalić otkrio šta tačno zamjera HNS-u i ko mu sve nudi multimilionski ugovor

Zlatko Dalić trenutno je na odmoru nakon što je s hrvatskom reprezentacijom osvojio svjetsko srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Zlatko Dalić otkrio šta tačno zamjera HNS-u i ko mu sve nudi multimilionski ugovor

Zlatko Dalić trenutno je na odmoru nakon što je s hrvatskom reprezentacijom osvojio svjetsko srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

U Hrvatskom nogometnom savezu tvrde da je Dalić selektor do 2020. godine, a spremni su razgovarati i ponuditi mu veću plaću kako bi ostao na klupi. Jučer je član IO-a HNS-a Marijan Kustić najavio da će Davor Šuker razgovarati s Dalićem, a selektor je u Varaždinu okupio bliske novinare i olakšao si dušu.

Otkrio je i šta tačno zamjera HNS-u. To je, između ostalog, činjenica da je stručni štab slagao mjesecima iako je odmah rekao da u njemu želi Dražena Ladića, kojem dio ljudi u Savezu nije bio sklon. Posebno mu je zasmetalo što su ga nakon turneje u SAD-u htjeli smijeniti, smetale su ga i javne kritike s drugih strana (NK Osijek), a kaže da sebi ne želi dopustiti da ga ponovno neko smjenjuje. Napomenuo je, međutim, da ne misli na Šukera, čiju je podršku imao, nego na ljude oko njega.

“Neću više raditi, a da mi netko radi iza leđa! Znam sve što se događalo, ali kažem vam iskreno sad: više neću raditi niti jedan dan u atmosferi u kojoj se meni nešto kuha iza leđa. Cijeli se život borim, guram sa svojim igračima i neću ostati niti jedan dan ako saznam da netko opstruira mene i moj stožer. To neću, želim čistu situaciju”, prenose Sportske novosti Dalićeve riječi.

“Konkretno, u samo dva dana sam dobio ponude od četiri reprezentacije, ali mene to ne zanima. Zanima me samo Hrvatska, zanima me samo što će biti ovdje, ali kažem, želim imati svoj status, svoj mir, da ne moram stalno biti u oprezu da mi neko radi iza leđa. To je ono što mene zanima i to je cijeli plod mojih razmišljanja. Nisam opterećen nikakvim ponudama. One će biti i dalje, jer ja sam u ovom trenutku drugi trener svijeta. Ne može biti bolje”, otkrio je Dalić.

Prema pisanju Sportskih novosti, Zlatko Dalić dobio je čak četiri multimilionske ponude, od nogometnih saveza Japana, Irana, Egipta i Uzbekistana od kojih su najizdašnije one Japana i Irana.

zlatko dalic
KOMENTARI

KOMENTARI

čovjek
Gost

Ti si nažalost u ovom trenutku ustaša što je zasjenilo sav tvoj izvrstan rad.

Life
Gost

Ostat će on za mjesečnu plaću od 100 000 €

UDARNA BRIGADA
Gost

Jedan pozdrav iz Livna pravo gore za komentar od “čovjeka” koji je “ito” jako dobro opiso ukratko ovog “navodno” novokonponavanog “tzv. RVATSKOG” izvora prije svega ljudskog duha i morala, a onda naravno isto tako sad već i sportske legende “svog osuđenog zločinačkog režima kojim se sam javno diči”
😊
Gospodi Paliću, njegovim “ptićima” iz repke kao i svim ostalim istomišljenicima zločinačkog poduhvata HZHB poručujem samo jednu stvar…
NEZABORAVITE SAMO DA VAM OVO VIŠE NIJE👉 1993.

⚜SLAVA⚜BOSNI⚜

wpDiscuz