Sport Centar

Žižović izvršio prozivku: Tri fudbalera napustila klub iz Bijeljine, nema novih igrača

.

Žižović izvršio prozivku: Tri fudbalera napustila klub iz Bijeljine, nema novih igrača

Prije današnje prozivke koja je obavljena u 12:00 sati, u trofejnoj sali FK Radnik Bijeljina održana je konferencija za štampu na kojoj su prisustvovali šef stručnog štaba Mladen Žižović i tehnički sekretar Slobodan Đorđić. Predsjednik kluba Mladen Krstajić je bio spriječen da dođe, ali se i njegov dolazak očekuje u toku dana.

U svom izlaganju Žižović je rekao da su klub do sada napustili Janković, Arnautović (prešao u Zvijezdu 09) i Blaić (istekla posudba), a da novih igrača još uvijek nema, te da će se već u toku dana održati određeni razgovori sa eventualnim pojačanjima.

Šef stručnog štaba je istakao da želi da u klub dođu samo igrači koji će kvalitetom biti iznad ili u rangu sadašnjih fudbalera. Žižović je istakao zadovoljstvo što se u trenažni proces vraćaju Martinović i Motika, te se nada da će oni pružiti partije kao i prije povreda. Trener Žižović je istakao veliko zadovoljstvo činjenicom da su Beširović i Šerbečić pozvani u A selekciju i da će klub nastaviti u pravcu da mladim igračima daje šansu.

Žižović je istakao i to da je cilj kluba plasman u Ligu za prvaka, ali da to nije imperativ. Rekao je da će svi u klubu dati sve od sebe da u 4 kola obezbijede doigravanje za prvaka, što će značiti veći broj kvalitetnih utakmica potrebnih za razvoj igrača, kao i da je najbitnija od utakmica koje slijede susret sa Borcem u prvom kolu nastavka šampionata.

Tehnički sekretar Đorđić je zahvalio lokalnoj zajednici, sponzorima i prijateljima kluba na pomoći koju daju, a u nastavku svog obraćanja je rekao da je klub u saradnji sa Gradom Bijeljina i N/FSBiH otpočeo aktivnosti na izgradnji reflektora i potrebne projektne dokumentacije, te da u neposrednoj blizini stadiona postoji trafostanica visokog napona neophodna za rad reflektora koju je nekada koristila fabrika obuće Zenit, te bi ovaj podatak znatno pojeftinio i ubrzao planiranu investiciju.

Radnik će prvu pripremnu utakmicu odigrati 24.01.2018. godine protiv Orašja, dok se protivnik za 27.01.2018. godine traži. Kako je ranije javnost obaviještena, 29.01.2018. godine prvotimci Radnika idu na desetodnevne pripreme u Rafailoviće u Crnoj Gori, a po povratku je ugovorena poslednja provjera za 10.02.2018. godine sa Bačkom u Bijeljini.

fkradnikmladen zizovic
KOMENTARI

KOMENTARI