Sport Centar

Zilić: U play offu nema izrazitih favorita, očekujem fantastične utakmice

U 13. kolu SC Business lige Lutrija BiH/MUP KS je u izuzetno kvalitetnom i borbenom meču sa 4:2 nadigrala Securitas, a isksusni strateg Mehmedalija Zilić pohvalio je zalaganje svoje ekipe koja čvrsto drži prvo mjesto.

Zilić: U play offu nema izrazitih favorita, očekujem fantastične utakmice

Securitasu su bodovi bili preijeko potrebni u borbi za play off, ali Lutrija BiH/MUP KS je odgovorila na pravi način na njihovu igru i pokazala je zašto je po mišeljenju mnogih najdisciplinovanija i najorganizovanija ekipa.

“Za nas izuzetno teška utakmica, jer Securitasu je bio bitan meč u borbi za play off dok smo mi na neki način osigurali dobru poziciju. Želja nam je da ostanemo na prvoj poziciji i drago mi je da nastavljamo pobjednički niz”, rekao je nakon meča trener Lutrija BiH/MUP KS.

Iako je njegova ekipa do sada neporažena Zilić smatra da u doigravanju nema izrazitog favorita.

“Ostala su još dva kola, manje više neke pozicije su se iskristalisale i tražit će se još dva mjesta za play off. Kada počne doigravanje onda se ništa ne zna, jer u jednoj utakmici nema izrazitih favorita. Sve ekipe su dobre i očekujem fantastične utakmice, a naša želja je da odemo do kraja”, zaključio je Mehmedalija Zilić.

sc business liga
KOMENTARI

KOMENTARI