Sport Centar

Željezničar protiv GOŠK-a u ponedjeljak, od sutra prodaja sezonskih ulaznica

BH Telecom Premijer liga BiH počinje naredni vikend, a svoju utakmicu prvog kola Željezničar igra protiv GOŠK-a u ponedjeljak u 20:30 sati, piše fkzeljeznicar.ba.

Željezničar protiv GOŠK-a u ponedjeljak, od sutra prodaja sezonskih ulaznica

Narednog vikenda počinje nova sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine. U prvom kolu će Plavi odmjeriti snage sa novim premijerligašem, ekipom GOŠK-a, a utakmica se igra u ponedjeljak u 20:30 sati.

Prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2017/2018 počinje sutra od 10 sati na Stadionu Grbavica. Mogućnost kupovine sezonskih ulaznica imaju samo aktivni članovi FK Željezničar. Jedan član može kupiti jednu sezonsku ulaznicu na koju sa sobom na stadion može uvesti jedno dijete starosti do devet godina.

Cijene sezonskih ulaznica su:

Južna tribina – 40 KM
Sjeverna tribina – 70 KM
Istočna tribina – 100 KM
Zapadna tribina – 250 KM
Zapadna tribina VIP Gold – 1.500 KM
Sjeverna tribina (penzionerska) – 30 KM

Penzionerske sezonske ulaznice su u prodaji samo za sjevernu tribinu po cijeni od 30 KM i uz pokaz posljednjeg čeka.

“Svi navijači koji se žele učlaniti ili obnoviti članarinu, odnosno kupiti sezonsku ulaznicu moći će to uraditi u prostorijama Kluba svakog radnog dana, počevši od utorka u terminu od 10 do 18 sati. U subotu termin prodaje sezonskih ulaznica je od 12 do 16 sati. U istim terminima svoje nove kartice mogu preuzeti i vlasnici desetogodišnjih ulaznica za istočnu tribinu”, poručili su sa Grbavice.

fkzeljeznicar
KOMENTARI

KOMENTARI