Sport Centar

Zaslužena pobjeda rukometaša Izviđača u Kaknju

Rukometaši Izviđač Central osiguranja sinoć su u Kaknju odigrali svoju posljednju utakmicu u jesenjem dijelu prvenstva u natjecanju Premijer lige BiH za rukometaše u kojoj su savladali istoimenu momčad rezultatom 32:27, poluvrijeme 17:11.

Zaslužena pobjeda rukometaša Izviđača u Kaknju

Domaći rukometaši prvi i jedini put su imali prednost pri rezultatu 1:0 i uspjeli su još, samo, dva puta poravnati rezultat (2:2 u 7. i 4:4 u 11.minuti), a sve ostalo je bilo u znaku rukometaša Izviđača. Od 11. do 19. minute „Skauti“, s po dva pogotka Vukića, Mandića i Jarka, te jednim Čuture, stižu do osjetnije prednosti od pet pogodaka (11:6, 19. minuta). Nakon toga domaći su se zaigrali učinkovitije te u 26. minuti smanjuju zaostatak na dva pogotka (13:11).

Završnica ponovno pripada Izviđaču, odlične intervencije vratara Ivankovića koriste Vukić i Mandić i sa po dva pogotka povećavaju prednost na 6 pogodaka (17:11), s tim rezultatom okončano je i prvo poluvrijeme.

U drugom poluvremenu Izviđač je kontrolisao igru i rezultat ponajviše zahvaljujući izvrsnim obranama vratara Ivankovića i dobroj realizacija u napadu. Plod takve igre je i rezultat 29:19 u 52. minuti. Nakon visoke dvoznamenkaste prednosti „Skauti“ „podižu papučicu s gasa“ što koriste domaći i do kraja susreta uspijevaju prepoloviti prednost Izviđača. Na koncu Izviđač je zasluženo slavio rezultatom 32:27 i čime je došao do svoje desete pobjede i s kojom okončava natjecanje u prvom dijelu prvenstvu.

Pored odličnog vratara Marka Ivankovića „Make“ koji je skupio 13 obrana i uz tri obranjena sedmerca, odličnu partiju pružili su David Mandić s osam i Marko Vukić sa sedam, dok je Mateo Rodin pridodao šest pogodaka.

U ekipi domaćina sedam puta uspješan je bio Admir Purić, Amar Amilović šest, a Davor Živanić pet puta.

Rukometaši Izviđača u narednom 13. kolu, koje se igra u srijedu 20.12..2017., pauziraju tako da ih sljedeći susret očekuje, tek, u nastavku prvenstva, koji je na rasporedu 24.02.2018.

(izvidjac.com)

hrkizvidjacrkkakanj
KOMENTARI

KOMENTARI

Eliza Tewksbury
Gost

U novoj godini ikad kad se osvrnem. Moj bankovni račun bio je 122 k. Trenutačno sam povezan s organizacijom koja nudi poslove koji se temelje na kući. Čak i novi članovi mogu doseći do 52 dolara za hr. Ne bih to moga0 vjerovati kad sam prvi put čuo za to …

Provjeri što radim … >>>>>>>>>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz