Sport Centar

Vukotić: Svjesni smo uloge favorita, ali moramo biti oprezni

Krupa sutra igra utakmicu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine protiv FK Rudar Prijedor, a tim povodom medijima su se obratili trener Slobodan Starčević i pouzdani defanzivac Aleksandar Vukotić.

Vukotić: Svjesni smo uloge favorita, ali moramo biti oprezni

Šef stručnog štaba Krupe Slobodan Starčević pred utakmicu četvrtine finala Kupa istakao je da je njegov tim favorit, ali da idu na gostovanje uz dosta opreza jer se radi o kvalitetnom protivniku.

“S obzirom na viši rang, koji igramo mi preuzimamo ulogu favorita, ali smo svjesni da idemo na gostovanje ekipi, koja je lider 1. lige RS, sa ambicijama za PLBIH, koja je vec izbacila iz daljeg takmičenja Čelik iz Zenice, i ekipi, koja u svojim redovima ima dosta PLBIH iskustva i kvaliteta, te nas to obavezuje da maksimalno ozbiljno uđemo u ovu utakmice, i kroz takav pristup, da pokušamo doći do 1/2 finala Kupa BiH”, rekao je Starčević.

Kapiten ekipe Aleksandar Vukotić optimističan je pred utakmicu protiv Rudara.

“Poslije pobjede nad šampionom sa velikim optimizmom očekujemo utakmicu protiv Rudara. Svjesni smo da smo favoriti, ali daleko o tog da ćemo da potcjenimo ekipu Rudara. Daćemo sve od sebe kako bi nastavili sa dobrim igrama i obezbijedili plasman u polufinale Kupa BiH”, istakao je defanzivac.

Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Prijedoru sa početkom u 13:00 časova.

aleksandar vukoticfkkrupafkrudarslobodan starcevic
KOMENTARI

KOMENTARI