Sport Centar

Vranješ: Ponosan sam zbog nagrade, nadam se da će ovaj izbor prerasti u pravu tradiciju

Vranješ: Ponosan sam zbog nagrade, nadam se da će ovaj izbor prerasti u pravu tradiciju

U razgovoru za naš portal ističe da mu je velika čast i da je ponosan što je osvojio nagradu za najboljeg rukometaša BiH u 2015. godini. 

“Zaista sam ponosan i drago mi je što sam osvojio nagradu. Bio sam ponosan i onu noć u Mejdanu, pa tako i sada. Drago mi je da su se moj trud i rad prepoznali, te da sam osvojio to priznanje”, govori Vranješ za SCsport.ba, te je pohvalio ovaj izbor koji se po treći put organizuje u BiH. 

“Rukomet je dosta slabo praćen sport u BiH. Mislim da je SCsport.ba napravio pravu stvar s ovim izborom. Ovo će sigurno doprinijeti boljoj promociji bh. rukometa, a ovaj portal je jedan od rijetkih medija koji u kontinuitetu najbolje pratiti rukomet i vjerujem da će ovaj izbor prerasti u pravu tradiciju”, završio je Vranješ. 

Podsjetimo, u ovogodišnjem SC Izboru najboljeg rukometaša BiH glasao je i novinarski žiri, dok svoj glas mogu dati i čitatelji našeg portala u anketi. U najužem izboru za najboljeg rukometaša BiH za 2016. godinu su Mirsad Terzić, Benjamin Burić, Marko Tarabochia i Dejan Malinović.

milwaukeeschalke
KOMENTARI

KOMENTARI