Sport Centar

Vrabac: Iskreno, mene niko ne kontaktira iz KSBiH

Adin Vrabac, košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine, u razgovoru za Mondo istakao je da ga niko nije kontaktirao iz Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine, a demantovao je da je produžio ugovor sa Partizanom.

Vrabac: Iskreno, mene niko ne kontaktira iz KSBiH

Nakon neslavno završenih kvalifikacija pod vodstvom Damira Mulaomerovića, reprezentacija Bosne i Hercegovine ostala je bez selektora. Vrabac kaže da ga nakon toga niko iz KSBIH nije kontaktirao.

“Iskreno mene niko ne kontaktira iz Saveza. Nisam puno o tome razgovarao sa ostalim igračima. Vjerovatno kad dođu kvalifikacije na red da će nas neko zvati. Nemam ništa puno da kažem. Promijenili su se ljudi. Ove nove ljude nisam ni upoznao. Ne zna se ni ko će nam biti selektor. Na njima je to … Mi igrači ništa ne možemo promijeniti”, rekao je Vrabac za Mondo.

Posljednjih dana govorilo se da je Vrabac produžio ugovor sa Partizanom na još godinu, a bh. košarkaš je demantovao tu informaciju.

“Ne, to nije istina. Ja bih iskreno volio da ostanem još jednu godinu. Ali vidjećemo, lijepo mi je u Partizanu”, istakao je Vrabac.

adin vrabackkpartizan
KOMENTARI

KOMENTARI