Sport Centar

Voloder: Možemo se nositi sa svim ekipama u Business ligi

Bahrudin Voloder, fudbaler momčadi City Park vidljivo neraspoložen poslije neriješenog rezultata u utakmici sa Lutrija/MUP (2:2) dao je veoma zanimljivu izjavu.

Voloder: Možemo se nositi sa svim ekipama u Business ligi

City Park je trećinu minute prije isteka regularnog dijela utakmice imao pobjedu u svojim rukama, ali pad koncentracije ih je koštao, te je Lutrija stigla do poravnanja.

”Pokazali smo da se možemo nositi sa najjačim, Lutrija je uz Poštu najjača ekipa ove lige. Poveli smo 25 sekundi prije kraja utakmice, ali isto tako primamo gol pet sekundi prije kraja i tako sav trud pada u vodu”.

Momčad u crnim dresovima konstantno ima problem sa očuvanjem rezultata, ali plasman u play off nakon razočaravajućeg starta sezone je ipak veliki pomak.

”Nama se dešava da uvijek igramo odlično do neke 35 minute, onda nam koncentracija padne i poslije nažalost strahujemo od konačnog rezultata.”

Voloder ističe da nema ekipe koju bi željeli izbjeći u play offu, a na kraju se osvrnuo i na igre Sarajeva, čiji je strastveni navijač.

”Možemo se nositi sa svima, a cilj nam je da ostvarimo što bolji plasman na kraju ove sezone Business lige.” rekao je Voloder, te se osvrnuo na utakmice kluba za koji navija:

”Moramo biti zadovoljni ovom sezonom kada je Sarajevo u pitanju, Janjoš radi odličan posao, ja se nadam da možemo do trofeja na kraju”.

bahrudin volodercity parksc business liga
KOMENTARI

KOMENTARI