Scsport.ba > Ostalo > Treći SC Izbor za najboljeg rukometaša BiH

Treći SC Izbor za najboljeg rukometaša BiH
Vladimir Vranješ osvojio nagradu za 2015. godinu

Ko će naslijediti Prcea i Vranješa?

Treći SC Izbor za najboljeg rukometaša BiH


Autor: Sport Centar
Datum:

Dragi naši čitaoci, kao portal koji teži da što više i bolje promoviše vrijednosti bosanskohercegovačkog sporta, tako treću godinu zaredom organizujemo Izbor za najboljeg rukometaša BiH u tekućoj godini.

Prva dva izbora najveću ulogu imali ste vi, jer ste glasali na anketi na našem portalu, a od ove godine imamo i jednu novinu, kada je u pitanju ovaj izbor. Od ove godine, a vjerujemo i narednih, u našem izboru učestvovat će novinari iz ostalih medija.

Kada se saberu glasovi novinara, četiri najbolja rukometaša predložit ćemo čitaocima. Nakon glasanja u anketi sabrat će se glasovi novinara i čitatelja našeg portala.

Nagrada najboljem rukometašu bit će uručena na januarskom okupljanju bh. rukometaša, a prošlogodišnji laureat pripao je Vladimiru Vranješu, pivotu naše reprezentacije i mađarske Tatabanye.

Njemu je nagrada uručena u Tuzli, prije utakmice protiv Kosova u pretkvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Koristimo ovu priliku da se zahvalimo državnoj televiziji BHT, koja je u svom programu uoči utakmice direktno prenosila dodjelu priznanja.

Podsjećamo, godinu ranije u našem prvom izboru nagradu za najboljeg rukometaša BiH osvojio je Nikola Prce, kapiten reprezentacije BiH i član poljskog Atzoty Pulawya.


Autor: Sport Centar Datum:

Facebook preporuke