Scsport.ba > Reprezentacija > Prozivkom započele pripreme NK Široki Brijeg

Prozivkom započele pripreme NK Široki Brijeg

Izostao Wagner

Prozivkom započele pripreme NK Široki Brijeg


Autor: FENA
Datum:

Prozivkom igrača danas su počele pripreme nogometaša Širokog Brijega za proljetni dio premijerligaške sezone.

Prozivci su nazočili: Soldo, Pandža, Bralić, Brekalo, Kožul, Barišić, Marković, Ćorić, Ćorluka, Ivanković, Sesar, N. Marić, Lončar, Menalo, Baraban, Barić, Repić, Krstanović, Juričić, M. Marić, Miličević, Nikić, M. Zlomislić.

Trener Denis Ćorić nije imao na raspolaganju opravdano odsutne Wagnera (dolazi iz Brazila 15. siječnja), Plazonića (manji zdravstveni problemi) i Bilobrka (naknadno se tijekom dana priključio momčadi), priopćeno je iz NK-a Široki Brijeg.

Momčadi se obratio dosadašnji direktor Josip Bevanda, zaželio zdravlje i uspjeh te se zahvalio igračima i stručnom stožeru na suradnji pošto odlazi s dužnosti direktora NK Široki Brijeg.

Prigodnim riječima igračima i stručnom stožeru na prvom ovogodišnjem okupljanju obratio se i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević poželjevši također sve najbolje, uz poruku da se ne trebaju brinuti za stabilnost kluba, jer će nova uprava, koja će biti izabrana na Skupštini 12. siječnja, raditi na stvaranju uvjeta za povratak NK Široki Brijeg u "gornji dom" prvenstvene ljestvice, tamo gdje mu je i mjesto.

Prvi dio priprema "Plavo-bijeli" će odraditi u Širokom Brijegu, a prije odlaska u Istru i sudjelovanja na Istria Winter kupu (27. siječnja - 5. veljače) imat će i provjere protiv Čapljine (21. 1.) i zmijavačke Croatije (26. 1.). Potom su, do početka prvenstvene utrke (25. veljače) planirane još dvije prijateljske utakmice, protivnici još nisu poznati.

Autor: FENA Datum:

Facebook preporuke