Scsport.ba > Ostalo > Porsche Road Tour: Kiša iz oblaka, grmljavina iz auspuha

Porsche Road Tour: Kiša iz oblaka, grmljavina iz auspuha

Novosti

Porsche Road Tour: Kiša iz oblaka, grmljavina iz auspuha


Autor: A. Muharemović
Datum:

U organizaciji kompanije Porsche BH, polovinom 10. mjeseca u Sarajevu je održana manifestacija  Porsche Road Tour kao dio redovne karavane vozila po evropskim zemljama.

Kao jedini registrovani i prisutni brand na bh. tržištu iz segmenta luksuznih sportskih vozila, Porsche sa samo dva prodajno-servisna centra, u Sarajevu i Tuzli, već godinama bilježi značajne i nimalo zanemarive prodajne rezultate. Kako bi održao pozitivni trend prodaje, ali i prenio pozitivne vibracije svog poslovanja, Porsche BH, novi uvoznik za vozila Volkswagen grupacije u našoj zemlji, krenuo je respektabilno od vrha ponude u osvajanje tržišta otvarajući šira vrata saradnje sa kupcima, ali konačno i sa medijima.


U organizaciji kompanije Porsche BH, polovinom 10. mjeseca u Sarajevu je održana manifestacija  Porsche Road Tour kao dio redovne karavane vozila po evropskim zemljama. Iako je kiša pratila cjelodnevni program na relaciji Sarajevo-Konjic, grmljavina iz auspuha Porscheovih dragulja kao što su: Carrera Turbo S, Cayenne S E-Hybrid, Panamera GTS, Boxster S, Cayman GTS i Carrera 4 GTS, razbila je monotoniju u svakodnevnom saobraćaju bar u nekoliko dana koliko je karavana nabrijanih mašina iz Stuttgarta provela u našoj zemlji.


Manifestaciju je sve dane u Sarajevu ispratio i podržao sa svojim nemjerljivim iskustvom profesionalni vozač i Porscheov testni vozač Jukka Honkavuori iz Finske, inače pobjednik Porsche GT3 Cup-a iz 2014. godine.

Autor: A. Muharemović Datum:

Facebook preporuke