Scsport.ba > Ostalo > TV BINGO: 10 godina dobitnih brojeva

TV BINGO: 10 godina dobitnih brojeva

Obilježavanje rođendana

TV BINGO: 10 godina dobitnih brojeva


Autor: Sport Centar
Datum:

TV BINGO sedmična igra Lutrije Bosne i Hercegovine ovaj mjesec obilježava svoj 10. rođendan...

TV BINGO sedmična igra Lutrije Bosne i Hercegovine ovaj mjesec obilježava svoj 10. rođendan.

U proteklih 10 godina:

•Održano je 466 kola/emisija, javno i uživo izvlačenje
•Kupljeno je blizu 160 miliona BINGO listića na više od 600 uplatno-prodajnih mjesta Lutrije BiH, širom FBiH
•    Najveći ostvareni dobitak do sada je 3.771.523,60 KM, iz 2003 godine
•Osvojeno je i 120 novih automobila i preko 500 drugih robnih dobitaka
•Primljeno je oko 32 miliona SMS poruka
•U igri Bingo Plus ostvareno je 25 Jackpot-ova, blizu 2 miliona KM

“Tokom 10 godina igre TV BINGO igrači su ostvarili ukupno dobitke od oko 150 miliona KM, koje daju dodatne razloge za zabavu i zadovoljstvo svim građanima BiH uz igru i emisiju TV BINGO Show. Također, pomogli smo rad i razvoj 400 različitih udruženja koji su gostovali u emisijama tokom ovog perioda.” rekao je Edhem Pašukan, generalni direktor Lutrije BiH.
TV BINGO Show nastavlja da bude jedna od najgledanijih TV igara na sreću na ovim prostorima, a povodom Dana Lutrije BiH 2012 Lutrija Bosne i Hercegovine pripremila je i četvrto vanredno kolo TV BINGO-a koje će se održati u srijedu, 10. oktobra 2012. godine sa početkom u 20:10 sati u programu Federalne televizije. Pored novčanih dobitaka četvrto vanredno kolo donosi i dodatni fond dobitaka.

O igri TV BINGO

TV BINGO je sedmična igra Lutrije Bosne i Hercegovine u kojoj je potrebno pogoditi svih 15 brojeva u jednoj kombinaciji na listiću za dobitak Jackpot. Dobitak se može postići i pogađanjem 5 brojeva u jednom ili 10 brojeva u dva reda kombinacije. Brojevi se izvlače od 1 do 90. Izvlačenje brojeva je javno i uživo svake sedmice.

O Lutriji BiH

Lutrija Bosne i Hercegovine je društvo sa ograničenom odgovornošču ovlašteno Zakonom o igrama na sreću za priređivanje igara na sreću i igara za zabavu na području Federacije BiH. Vizija Lutrije BiH jeste biti lider na tržištu igara na sreću u FbiH i učiniti ljude sretnim priređujući im igre odgovorno, sigurno, transparentno, zabavno za igrače, a korisno za društvo.

Autor: Sport Centar Datum:

Facebook preporuke