Scsport.ba > Fotogalerija > SCsport.ba bilježi rapidan rast posjetilaca

SCsport.ba bilježi rapidan rast posjetilaca

Hvala Vam na povjerenju!

SCsport.ba bilježi rapidan rast posjetilaca


Autor: Sport Centar
Datum:

Prema posljednjem istraživanju internet medija u Bosni i Hercegovini, SCsport.ba portal u julu mjesecu 2012. godine doživio je rapidan i rekordan rast, te zauzima 15. mjesto po broju korisnika među svim internet stranicama u našoj državi.

Rapidan rast sa sobom je nosio i unaprijeđenje tehničkih kapaciteta, pa od prošlog mjeseca naš portal radi na dvostruko većim tehničkim resursima, tačnije, na unaprijeđenom i boljem serveru, te tako naši čitaoci mogu kvalitetno i neometano pratiti sve informacije iz svijeta sporta.

Također, SCsport.ba doživio je i redizajn, a naša publika pozitivno je reagovala na takvu promjenu. Prema podacima gemiusAudience, nezavisnom istraživanju kuće Valicon, u prošlom mjesecu naš portal je osmi po broju pregledavanja stranice (page views) od svih bh. portala, sa 2.886.168 pregleda, dok je po broju posjeta naš portal također osmi u Bosni i Hercegovini, sa 842.708 posjeta.

Nadamo se da će nam naša publika i dalje ostati vjerna i lojalna, a čini se da smo skupa odradili jako dobar posao u posljednjim mjesecima.

Redakcija SCsport.ba može obećati da će i dalje svoj posao obavljati profesionalno i pravovremeno, te da ćemo kao jedan od najmlađih sportskih portala još napredovati.Autor: Sport Centar Datum:

Facebook preporuke