Sport Centar

VIDEO: Zastava tzv. Herceg-Bosne dronom lansirana na utakmici u Mostaru

Neuobičajen detalj viđen je na susretu između Zrinjskog i Sarajeva. Naime, domaći navijači ili neko od neodgovornih pojedinaca dronom je lansirao zastavu tzv. Herceg-Bosne., vjerovatno kao pokušaj određene provokacije...

VIDEO: Zastava tzv. Herceg-Bosne dronom lansirana na utakmici u Mostaru

Hrvatska zajednica Herceg-Bosna (kasnije Hrvatska Republika Herceg-Bosna) je bila paradržavna tvorevina za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini osnovana od strane političkog i vojnog vrha Hrvata u zapadnoj Hercegovini, a ukinuta je potpisivanjem Vašingtonskog sporazuma u februaru 1994. godine.

fksarajevohskzrinjski
KOMENTARI

KOMENTARI

UDARNA BRIGADA
Gost

Dotrat će zlatni Ljiljani akobogda i to u red…pljuni me ako ne…samo polako !!
BOLAN, BOLJE JE I ČETNIKA ZA PROTIVNIKA,
NEGO USTAŠU ZA SAVEZNIKA 🕪
⚜ SLAVA ⚜ BOSNI ⚜
👊

Izronio je Stari za one sto ga vole
Gost
Izronio je Stari za one sto ga vole

Što im pehira drondžija tekmu 😀😀🇧🇦🇧🇦

Krajisnik
Gost

Jaooo cudno nesto od Bobanovaca. Mozda se smire sad malo kad im sestorku osude. Stoka ne vaspitana. Dudak je takve najbolje rjesavo….

Bhis
Gost

Predizborna kompanja politicara bosne i hercegovine. Ko se jos lozi na nacinalizam? Dijasporci i seljaci , normalnom narodu je svejedno ko se kako ko zove i u kog Boga vjeruje

Krajisnik
Gost

Takav glup komentar samo od Bosnje mozes cuti. Rvati i srbi tako nikad ne misle. Samo nasi pametnjakovici

gostgost
Gost

nismo ni naučili na bolje, svi smo isti. do kada nasijedati na provokacije ovih ispranih mozgova i širitelja mržnje iz svih naroda koje navode naše vladajuće stranke, na principu zavadi pa vladaj. upravo ovo sto radite je ono što oni i hoće širimo mržnju, znak da ste isto isprani mozgovi i širitelji mržnje.

BiH
Gost

već viđen scenarij, kakvi zaostali mozgovi

wpDiscuz