Sport Centar

VIDEO: Sporni trenutak u derbiju: Da li je bio penal za Sarajevo?

Sporni trenutak u sarajevskom derbiju desio se pred sami kraj poluvremena.

VIDEO: Sporni trenutak u derbiju: Da li je bio penal za Sarajevo?

U šesnaestercu Željezničara pao je Haris Duljević, a da li je tom prilikom bio fauliran, procijenite sami:

fksarajevofkzeljeznicarharis duljevic
KOMENTARI

KOMENTARI

Zizi
Gost

OVO SAMO KOD NAS MOZE PROCI DA SE NE SVIRA, PENAL KO SUZA.

Kasno Marko Na Kosovo Stiže
Gost
Kasno Marko Na Kosovo Stiže

Trudim se biti objektivan. Meni se čini da ovo jeste bio penal, Duljević je prošao kroz dva igrača i ovaj desni mu je podapeo nogu. Sudija je bio blizu, pa čudi da nije vidio…

Realista
Gost
Ovo je sramota ne svirati. Stvarno, sudija je stajao samo nekoliko metara od njih i imao je odličan ugao za vidjeti čitavu situaciju. Mislim da nije htio da svira, a znao je da je penal. Bože sačuvaj. Igrač Sarajeva gurnuo loptu, Željini odbrambeni nisu dirnuli loptu, ali su zato blokirali nogom igrača Sarajeva. Po svim pravilima igre ovo je morao biti penal. Naravno, protiv Želje nije sviran ni čist penal za Zrinjski u Mostaru. Tako da imam osjećaj da je Željo ne samo kupio nove stolice na tribinama nego kupio i sudije za ovaj odlučujući dio sezone! Samo da se… Čitaj više »
Realniji realista
Gost

Čovjek gurnuo loptu pored dvojice željinih igrača u prostor gdje su još trojica i pao. Fakat vidiš da ide ofirno da dobije penal. :/
Ako si realan treba realno reći da nije imao šanse doći do lopte da nije bilo tog kontakta sa Stevanovićem jer iza ove dvojice (Blagojević i Stevanović) stoje još trojica Željinih igrača i čekaju ga (Stevanović S, Uglješa i Bogičević).
Iskreno prije bih rekao da je dečko skontao da ne može dalje pa isforsirao pad nego što je bilo za kazneni udarac.

Zizi
Gost
Prijatelju, kontakt u 16 metara gdje loptu ne dotaknes a spucas protivnickog igraca… Nema potrebe za gatanjem sta bi bilo da duljevica svojica nisu faulirali u 16 metara, jer je ovi samo po sebi i vise nego dovoljno za penal. Sve i da Duljeviv jeste isao na penal, morao ga je svirati jer je uspio u svojoj namjeri, probacio loptu a ovi ga satrali. Svaka sudijska greska u korist zelje a na stetu protivnika. Sport Centar, zeljivci ste, ali posao vam je biti objektivan. Budite moralni i napisite clanak o svim sudijskim greskama i sudijama koje zeljo placa. Nije ovo… Čitaj više »
wpDiscuz