Sport Centar

VIDEO: Dragan Čović sa šalom Zrinjskog prati duel Hrvatska-Grčka

Na utakmici između Hrvatske i Grčke na stadionu Maksimir nalazi se mnogo poznatih lica, a tu je i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović.

VIDEO: Dragan Čović sa šalom Zrinjskog prati duel Hrvatska-Grčka

Čović se u Zagrebu nalazi u VIP loži zajedno sa kolegama sa političke scene, a interesantno je da susret prati zagrljen šalom Zrinjskog.

 

dragan covicgrckahrvatska
KOMENTARI

KOMENTARI

ss aaA
Gost

hahahahah kaze komentator: Evo vidimo ovdje Davora Sukera

Sirokobrijezanin
Gost

A naravno da sportski komentator prepoznaje velikog nogometasa kakav je Suker. Pokusao si umanjiti Covica, a meni je potpuno logicno da sportski komentator ne zna clana predsjednistva BIH.

UDARNA BRIGADA
Gost

….misliš valjda velikog “ustašu”, pa tek onda tzv. velikog nogometaša Šukera!! Pobrkosi ridoslid!!
To je isto licemirno veliko “ustaško” govno ko i Ćiro, Z.Boban ili Šimunić…
Mislim da netriba mišat ‘babe i žabe'…jedna stvar su hrvati i r.hrvatska, a sasvim druga stvar su “ustaše”, a pogotovo ove “samoproglašene/ni” hrvati iz Bosne, pout ove ojebine Čovića…

⚜ SLAVA ⚜ BOSNI⚜

BiH
Gost

Dali dode da gleda Bosnu i Hercegovinu?

Solomon
Gost

Da li je covic ikada gledao BiH pa makar to bilo i na TV pitam se

ON30
Gost

Samo još jedna potvrda da shvatimo da Dragan Čović i HDZ čine sve i u svakom trenutku da uniše BiH. Oni da mogu sutra bi proglasili nezavisnost Herceg Bosne…Samo vi kupujte i dalje CRO proizvode pa finansirajte neprijatelje

PROTIV \"UGROZENIH\"
Gost

ODLICAN KOMENTAR!
Po Hercegovini u prodavnicama SAMO srpski i hrvatski proizvodi..u RS nema NIEJDNOG proizvoda iz “Bosnjackog dijela federacije” a u Sarajevu svi piju JANU i PAN pivu-doktor je iz njih vadio da Bog da, ko god je popio a i narucio!
Daju balije SVE za CRO i SRB proizvode a ne znaju da locu destilizovanu Savu a pod Jamnicom-sarajevski Kiseljak koji OTICE pred fabrikom u Kislejaku…ali BALIJAMA DRAZE TUDJE….

FINANCIRAS LI I TI HDZ?
Gost
Nemojte ljudi..ta oni su “UGROZENA” VRSTA…nevini, ma na ranu ih privijati.. Izlazi na vidjelo svaki dan njihova PODLOST…Izgleda da je Bingo u Mostaru izgorio PO DIREKTIVI…posto je jedino osiguranje koje jos nisu kupili/oteli “ugrozeni hrvati”, Sarajevo Osiguranje i jer se nedaju prodati”ugrozenim hrvatima”, sve Bingo prodavnice osigurane su u Sarajevo Osiguranju..Znaci kad “ugrozeni hravti” ne mogu nesto da”demokratski otmu”, onda nanose stetu -zapalili su Bingo u mosratu da bi Sarajevo osiguranje”otanjilo” i doslo pred bankrot kako bi oni postali najveci i JEDINI valsnici osgiravajucih kuca u BiH a tu je OGROMAN LOVA u pitanju!Jedan od primjera zasto treba IGNOSRISATI JANU… Čitaj više »
wpDiscuz