Sport Centar

Velkovski i Pavelić stigli na Rujevicu: U narednim danima se očekuje dolazak Lončara

Do potpisa ugovora sa Stjepanom Lončarom treba dogovoriti još nekoliko sitnih detalja, ali, na Rujevci kažu, sve je utanačeno u trokutu - Rijeka, Široki Brijeg i igrač.

Velkovski i Pavelić stigli na Rujevicu: U narednim danima se očekuje dolazak Lončara

Do potpisa ugovora sa Stjepanom Lončarom treba dogovoriti još nekoliko sitnih detalja, ali, na Rujevci kažu, sve je utanačeno u trokutu – Rijeka, Široki Brijeg i igrač.

Potpis Stjepana Lončara, 21-godišnjeg igrača Širokog Brijega, pitanje je formalnosti. Lončar je treći dvadesetogodišnjak koji u ovom prijelaznom roku stiže na Rujevicu nakon Makedonca Darka Velkovskog iz Vardara i Marija Pavelića iz bečkog Rapida, navodi novilist.hr.

Riječ je o mladim, talentovanim igračima koji u Rijeci vide svoju šansu za dokazivanje i afirmaciju. A Rijeka nastavlja politikom dovođenja mladih talentovanih igrača koji mogu pomoći u stvaranju rezultata, a kasnije napraviti dobar transfer.

Velkovski je stoper, može igrati i zadnjeg veznog. Pavelić je desni bek koji igra u oba pravca, a Lončar igrač sredine terena. Njegov trener Goran Sablić, tvrdi da može igrat sve tri pozicije u veznom redu. Onu prema naprijed, iza špica, i zamijeniti Bradarića na zadnjem veznom, ako kapiten napusti Rijeku.

Lončar je u posljednjim susretima Premijer lige BiH igrao i po lijevoj strani kao ofenzivni vezni. Ljevak je, potentan, veoma dobar u igri jedan na jedan, napada slobodne prostore između linija. Talentovani reprezetativac BiH. Mnogi osporavaju vrijednost Premijer lige, ali individualno znanje donosi kvalitet.

nksirokibrijegstjepan loncar
KOMENTARI

KOMENTARI