Sport Centar

Uspjeh karijere: Mladi MMA borac iz Viteza osvojio pojas pobjedom nad Mankowskim

Mladi bh. MMA borac Roberto Soldić (22) sinoć je ostvario najveći uspjeh u dosadašnjoj karijeri.

Uspjeh karijere: Mladi MMA borac iz Viteza osvojio pojas pobjedom nad Mankowskim
FOTO: Nakon meča, Mankowski je čestitao Soldiću

Mladić rođen u Vitezu impresionirao je borbom protiv favoriziranog protivnika iako je borbu prihvatio samo deset dana ranije.

Soldić je u tri runde razbio KSW prvaka velter kategorije, Poljaka Borysa Mankowskog i uzeo pojas prestižne evropske promocije, prenosi Avaz.ba.

Borac koji trenira u Dizeldorfu dobro je otvorio meč, u prvoj i drugoj rundi Mankowski ga je pokušavao srušiti, ali Soldić se dobro branio, a sredinom druge runde serijom udaraca prvi put je uzdrmao Poljaka.

U posljednjoj rundi Soldić preuzeo kontrolu i dominirao, a nakon završetka runde Mankowski je ostao ležati dok ga njegov tim nije uspio podići na stolicu. Bilo je jasno da ne može nastaviti i Soldić je nakon svoje sedme MMA pobjede u samo četrnaest mjeseci mogao početi sa slavljem.

– Ovo je moj život, svakog dana treniram dva puta dnevno. Ovo mi je peti pojas kojeg sam osvojio, ne znam što je sljedeće. Borit ću se protiv bilo koga, samo protiv dobrih boraca, rekao je Soldić.

borys mankowskiroberto soldic
KOMENTARI

KOMENTARI

Summer Reymond
Gost

Izrađujem više od 19 tisuća dolara mjesečno koji rade skraćeno radno vrijeme. Čujem kako čuju druge ljude da mi kažu koliko novaca mogu zaraditi na mreži pa sam odlučio pogledati u nju. Pa, sve je to točno i potpuno mi je promijenilo živ0tt…

To je ono što radim … >>>>>>>>>>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz