Sport Centar

Ulaznice za gradski derbi od danas u prodaji

Fudbalski klub Sarajevo u sklopu 9. kola doigravanja za prvaka Bosne i Hercegovine dočekuje Željezničar. Utakmica na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu na rasporedu je u subotu, 20. maja i igrat će se sa početkom u 17 sati.

Ulaznice za gradski derbi od danas u prodaji

Ulaznice za nadolazeći susret Fudbalskog kluba Sarajevo u prodaji su od petka 19.5. i to u oba Bordo Fan Shopa, ul. Maršala Tita 38b/ Bezistan, te na prodajnim mjestima na platou KSC Skenderija, ispred Gradske tržnice, na blagajnoj u BKC-u i u prodajnim kućicama na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović Hase”, po sljedećim cijenama:

– Tribina “Sjever Vedran Puljić” – 5 KM za članove FK Sarajevo, 10 KM za sve one koji nisu članovi kluba.

– Tribina “Istok” – 8 KM,

– Tribina “Zapad” – 10 KM.

Vrijedi istaći da će se ulaznice za Tribinu “Zapad” kupovati isključivo u odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo, ul. Maršala Tita 38/b u skladu sa uputama iz PU Centar, uz pokaz lične karte.

NAPOMENA: Na dan utakmice, ulaznice se neće moći kupiti na prodajnim mjestima oko koševskog stadiona i na platou KSC Skenderija, a svi navijači i simpatizeri bordo kkuba svoje karte moći će kupiti sutra na sljedećim lokacijama: Ispred Katedrale, blagajna BKC, ispred Gradske tržnice, Bordo Fan Shop-ovi (Maršala Tita 38b/ Bezistan) i Odjel za članstvo i ulaznice FK Sarajevo (Maršala Tita 38/b).

FK Željezničar organizovati će prodaju ulaznica za svoje navijače u sopstvenom aranžmanu.

Fudbalski klub Sarajevo je putem zvanične stranice pozvao sve svoje navijače i simpatizere da blagovremeno obezbijede sebi kartu za sutrašnju gradski derbi, te da podrže fudbalere Mehmeda Janjoša na posljednjoj ovosezonskoj utakmici.

FK Sarajevo – FK Željezničar, subota 20.5. u 17h – Olimpijski stadion “Asim Ferhatović Hase.

fksarajevo
KOMENTARI

KOMENTARI