Sport Centar

UFC: Utvrđen termin obračuna Werduma i Overeema

Jedanaest godina nakon njihovog prvog i šest godina nakon drugog okršaja, Alistair Overeem i Fabricio Werdum ponovno će se suočiti u borbi i to 8. jula u Las Vegasu na UFC 213 eventu.

UFC: Utvrđen termin obračuna Werduma i Overeema

UFC voli poslušati ono što njihovi fanovi priželjkuju, pa su tako ovog puta došli do informacije da je borba Fabricia Werduma i Alistaira Overeema ono što ih zanima, a također je to borba koju su priželjkivala oba borca. Nije im bilo druge nego onda to organizirati i još staviti na spektakularan event. Jer, nema sumnje da će UFC 213 biti upravo takav, budući da se održava unutar International Fight Weeka u srpnju. UFC će tada ponovno spojiti tri eventa (Fight Night, finale Ultimate Fightera i PPV), a upravo ovaj event će kompletirati već tradicionalni spektakl.

Što se tiče historije ovog duela, njih dvojica su se prvi puta sastali u japanskom ringu, 5. maja 2006. godine. Bio je to Prideov Grand Prix bez težinskog ograničenja, a Werdum je tada slavio Kimurom nakon tri minute druge runde. Overeem se revanširao pet godina kasnije, također na Grand Prixu, ali ovog puta teškaškom Grand Prixu Strikeforcea. Holanđanin je slavio nakon tri runde, nakon čega je napustio turnir i potpisao za UFC.

alistair overeemfabricio werdumufc
KOMENTARI

KOMENTARI