Sport Centar

Učesnici Business lige podržavaju takmičenja u organizaciji Sport Centra

Ekipe Business lige učešćem podržavaju organizaciju takmičenja Udruženja Sport Centar za učenike u Sarajevu.

Učesnici Business lige podržavaju takmičenja u organizaciji Sport Centra

Nova, 9. sezona Business Lige 2017/18 počinje 20. novembra, a sve ekipe svojim učešćem i uplatom kotizacije, između ostalog, podržavaju organizaciju Liga osnovnih i srednjih škola za dječake i djevojčice sa područja Kantona Sarajevo.

Udruženje Razvoj sporta – Sport Centar iz Sarajeva je već dugi niz godina organizator je takmičenja Business Liga, Liga osnovnih škola i Liga srednjih škola u malom fudbalu/nogometu.

Uplatom kotizacije za učešće u Business ligi, kompanije direktno podržavaju organizaciju i pokrivanje troškova takmičenja Lige osnovnih škola i Lige srednjih škola za dječake i djevojčice, učenike osnovnih i srednjih škola sa područja Kantona Sarajevo, za koje je učešće u svim takmičenjima Udruženja Sport Centar potpuno besplatno, a nastavnicima tjelesnog odgoja su obezbjeđene i simbolične dnevnice.

Planirano je da nova sezona Business lige 2017/18 započne utakmicama I kola u ponedjeljak, 20. novembra 2017. godine, a krajnji rok za prijavu kompanija i ekipa je 10. novembar. Sve utakmice igraju se u sportskoj dvorani „Amel Bečković“ u Vogošći, a organizator će nastojati obezbjediti i simbolične poklone za najboljeg strijelca, najboljeg golmana, kao i pobjednike takmičenja Business Liga 2017/18.

Medijski pokrovitelji Business Lige, uz portal www.scsport.ba, su TVSA, Radio M i business web portal www.akta.ba.

Organizatori ističu i podršku domaćeg brenda sportske opreme „No 1“ koji će svim učesnicima Business lige obezbjediti vrhunsku opremu za takmičenje (majice i šorcevi), prema dizajnu kojeg odabere svaka ekipa. Više o brendu koji osvaja saznajte na www.haskysport.ba.

Detalje o propozicijama i pravilima takmičenja, kao i o načinu prijave pogledajte OVDJE!

business ligascsport
KOMENTARI

KOMENTARI