Sport Centar

U susret Mundijalu 2018: Putem virtuelne igre „Prognoziraj i osvoji“ do brojnih bonusa na eNovčaniku Lutrije BiH

Lutrija BiH je povodom predstojećeg Svjetskog prvenstva u fudbalu  pripremila virtuelnu igru za sve igrače registrovane na eletronskom novčaniku.

U susret Mundijalu 2018: Putem virtuelne igre „Prognoziraj i osvoji“ do brojnih bonusa na eNovčaniku Lutrije BiH

Virtuelna igra “Prognoziraj i osvoji” biti će realizovana u periodu od 13.6. do 15.7.2018. godine putem predviđene podstranice na kojoj će igrači prognozirati ishode utakmica. Igrači će, u zavisnosti od broja pogođenih utakmica, sakupljati bodove na osnovu kojih će biti pozicionirani na rang listi. Pravo da prognoziraju rezultate putem virtuelne igre imaju svi registrovani igrači i oni koji se registruju na web portalu Lutrije Bosne i Hercegovine. Prvih 301 rangiranih igrača osvojiti će bonuse na svom elektronskom novčaniku:

  • 1 X 1000 KM 
  • 10 X 300 KM 
  • 40 X 100 KM 
  • 50 X 40 KM 
  • 200 X 10 KM

Da biste zaigrali virtuelnu igru i okušali svoje sposobnosti u prognozama rezultata utakmica Svjetskog prvenstva u Rusiji kliknite OVDJE.

Lutrija Bosne i Hercegovine pripremila je još jedno iznenađenje i vrijedne nagrade za igrače koji se okušaju u igri sportskog ili LIVE klađenja putem interneta , za više informacija kliknite OVDJE

lutrija bihmundijal rusija
KOMENTARI

KOMENTARI