Sport Centar

U Beogradu sjajna atmosfera uoči Final foura Eurolige

U glavnom gradu Srbije danas je zbog održavanja završnice košarkaškog turnira Evrolige "Final Four" pristiglo oko 15.000 navijača, najviše iz Turske, koji u Beogradu prave lepu atmosferu pevajući pesme klubova za koje navijaju, javlja Anadolu agency (AA).

U Beogradu sjajna atmosfera uoči Final foura Eurolige

U glavnom gradu Srbije danas je zbog održavanja završnice košarkaškog turnira Evrolige “Final Four” pristiglo oko 15.000 navijača, najviše iz Turske, koji u Beogradu prave lijepu atmosferu pevajući pesme klubova za koje navijaju, javlja Anadolu agency (AA).

Polufinalne utakmice između Fenerbahcea i Žalgirisa, kao i CSKA Moskve i Real Madrida igraju se večeras u beogradskoj “Štark areni”.

Među navijačima, najviše je onih koji će podršku pružiti Fenerbahceu. Oni u beogradskim kafićima u centru grada pjevaju pjesme i slave trenera tog kluba Željka Obradovića.

Na Kalemegdanu i u Knez Mihajlovoj ulici postavljene su fan zone, a navijači se potpisuju na veliku loptu, te fotografišu ispred panoa za Final Four.

Osim navijača Fenerbahcea, tu su i navijači Žalgirisa, dok manje ima navijača iz Rusije i Španije.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, koji je i predsednik Organizacionog odbora ovog takmičenja, naveo je da je u Beograd stiglo više od 15.000 navijača i ljubitelja košarke iz cijelog svijeta i da je samo iz Turske došlo više od 8.000 navijača, a iz Litvanije 3.000.

Fenerbahce od 18 sati igra protiv Žalgirisa u prvom polufinalnom meču, dok se u drugoj utakmici od 21 sat sastaju Real Madrid i CSKA Moskva.

Beogradska “Štark Arena” ima 18.500 sjedećih mjesta.

euroligafinal four
KOMENTARI

KOMENTARI