Sport Centar

Tyson, Pacquaio i Khan: Budite ozbiljni, Mayweather će ubiti McGregora

I Conor McGregor i Floyd Mayweather najavili su da će nokautirati onog drugoga. McGregor je sinoć na vaganju rekao da Floyd izgleda očajno, a Amerikanac mu je poručio da nema veze što će cijela dvorana navijati za njega jer navijači ne dobivaju borbe.

Tyson, Pacquaio i Khan: Budite ozbiljni, Mayweather će ubiti McGregora
FOTO: Tyson: Conor nema nikakve šanse

I dok se njih dvojica prepucavaju, o borbi su se oglasile najveće svjetske boksačke i druge zvijezde. Većina bivših i sadašnjih boraca slaže se da je Mayweather veliki favorit, no neki, poput Tysona Furyja smatraju da Floyd nema šanse.

“McGregor će ga nokautirati u prvih 35 sekundi. Sigurno će biti gotovo unutar prve runde. To će biti dobro za boks”, rekao je Fury, no ostali bokseri se s njim ne slažu.

“Budite ozbiljni, Mayweather će ga ubiti. Conor nema nikakve šanse”, rekao je Mike Tyson, a slično razmišlja i veliki Floydov rival Manny Pacquiao:

“Jednostavno ne vidim na koji način bi McGregor mogao pogoditi Floyda. Pa on nema nikakvog iskustva u boksu i nema nikakve šanse”, rekao je.

“Ljudi će biti potpuno šokirani kad vide kako će ovo biti lagana borba za Mayweathera. Alvarez mu nije mogao ništa. Oscar de la Hoya i Pacquiao su pokušavali i nisu uspjeli. Ricky Hatton ga nije mogao taknuti”, rekao je Tony Bellew, a slično razmišlja i Hatton.

“Malo mi je neugodno što ću to reći, ali ja bih se jako iznenadio ako McGregor dobije jednu rundu. Volio bih da pobijedi, navijam za njega, ali realno, nema baš nikakvih izgleda”, rekao je bivši britanski teškaš.

“Ma, ovo je teško s…e. To uopće nije borba. Pa što njemu McGregor može napraviti? On nema veze s boksom”, kritičan je Amir Khan.

Javio se i Sylvester Stallone, koji je Irca usporedio sa svojim legendarnim filmskim likom.

“On je pravi Rocky. Mayweather će teško stradati”, rekao je Stallone.

conor mcgregorfloyd mayweather
KOMENTARI

KOMENTARI

Entertejnmnt
Gost

Sport je entertainment.

wpDiscuz