Sport Centar

TVSA medijski pokrovitelj Business lige

Televizija Sarajevo, javna televizija u službi građana Kantona Sarajevo koja od sredine septembra svoj program emituje u HD signalu, medijski je pokrovitelj 9. sezone takmičenja Business liga.

TVSA medijski pokrovitelj Business lige

Udruženje Razvoj sporta – Sport Centar, kao organizator Business lige, postigao je dogovor sa TVSA o saradnji tokom koje će gledaoci TVSA biti u prilici redovno pratiti rezultate i izvještaje sa utakmica Business lige. Tokom priprema za novu sezonu putem programskih sadržaja na TVSA bit će predstavljene sve ekipe koje će uzeti učešće u 9. sezoni ovog atraktivnog takmičenja u malom fudbalu/nogometu koje starta u novembru 2017. godine.

TVSA je regionalna javna televizija koja svojim signalom putem kablovskih operatera pokriva područje cijele države Bosne i Hercegovine. Programsku saradnju i razmjenu ostvaruje i sa drugim regionalnim javnim televizijama, te tako svoje emisije plasira širom BiH.

Misiju javnog emitera i svoju programsku koncepciju TVSA realizira poštujući evropske standarde profesionalnog i objektivnog novinarstva.

Utakmice 9. sezone Business lige igrat će se u renoviranoj dvorani “Amel Bečković“ u Vogošći, a prijave za takmičenje mogu se izvršiti putem e-maila: sc.bliga@gmail.com. Dodatne informacije svi zainteresovani mogu dobiti putem telefona 033/200-576,  061/700-367-

Organizator Business lige, Udruženje Razvoj sporta – Sport Centar ističe da je broj učesnika ove sezone ograničen, stoga svi zainteresovani svoje prijave trebaju dostaviti u najskorije vrijeme. Svi sponzori koji su zainteresovani da podrže deveto izdanje Business lige mogu se javiti na e-mail marketing@scsport.ba.

Rezultati, izvještaji, intervjui, fotografije i video snimci bit će dostupni na www.businessliga.ba i www.scsport.ba, kao i na zvaničnoj Facebook stranici Business liga.

sc business ligatvsa
KOMENTARI

KOMENTARI

Bravo
Gost

Super

wpDiscuz