Sport Centar

Tuzlaci demantuju glasine: Smajić i Bošnjaković ostaju na klupi Slobode!

Danas su se pojavile glasine o odlasku Admira Smajića s klupe tuzlanske Slobode, tek mjesec dana nakon što su Milenko Bošnjaković i on preuzeli ekipu s Tušnja.

Tuzlaci demantuju glasine: Smajić i Bošnjaković ostaju na klupi Slobode!

Danas su se pojavile glasine o odlasku Admira Smajić s klupe tuzlanske Slobode, tek mjesec dana nakon što su Milenko Bošnjaković i on preuzeli ekipu s Tušnja.

Ipak, brzo je stigao demanti ove informacije, Tuzlaci su na zvaničnoj stranici kluba izdali saopštenje koje vam prenosimo u cjelosti.

“Nekolicina medija u Bosni i Hercegovini danas je prenijela informaciju o mogućoj ostavci Tim menadžera FK “Sloboda”, Admira Smajića, a što bi dovelo i do odlaska i šefa Stručnog štaba Milenka Bošnjakovića sa klupe našeg Kluba.

Tim povodom objavljujemo demantij na navedene informacije kako bi zaustavili širenje istih i obavještavamo naše vjerne navijače da Tim menadžer Admir Smajić i šef Stručnog štaba, Milenko Bošnjaković ostaju na klupi Slobode, te da “nastavljaju punom parom raditi” kako bi što spremniji dočekali početak sezone, a to potvrđujemo i izjavom Bošnjakovića:

“Nismo čitali nikakve portale, novine, nemamo vremena. Pripremamo treninge, treniramo, analiziramo ono što smo do sada uradili. Navodi u medijima su neistiniti. Ostajemo raditi u punom kapacitetu i odgovorno tvrdim, dok smo nas dvojica ovdje, niti jedan pojedinac neće odnijeti na osnovu ugovora novac građana moga grada, a da prije toga ne ostavi krvava koljena za grb Slobode i na terenu vrati zalaganjem svaku marku našim navijačima. Odličnu saradnju imamo sa predsjednikom Kluba i sportskim direktorom, atmosfera u ekipi je odlična i nastavljamo dalje po planu i programu.”

Ekipa se nalazi u Fojnici na pripremama, a već u utorak će uslijediti i treća pripremna utakmica protiv mostarskog Veleža. Lakšu povredu je imao Azir Muminović koji je iz preventivnih razloga vraćen u Tuzlu”, stoji u saopštenju FK Sloboda.

admir smajicfkslobodamilenko bosnjakovic
KOMENTARI

KOMENTARI