Sport Centar

Tucović: Bit će borba do samog kraja, ne bih izostavio druge ekipe

Tucović: Bit će borba do samog kraja, ne bih izostavio druge ekipe

Igrač Ilhan Tucović, fudbaler Lutrija BiH/MUP KS, pokazao je odlično igračko iskustvo na terenu i dobar pregled igre i na taj način doprinio pobjedi svoje ekipe. 

“Utakmica je bila prilično teška s obzirom da je ovo ekipa koja ima četiri pobjede i jedan ili dva poraza. Vrlo neugodna ekipa koja igra na kontre. S obzirom na umor naših glavnih igrača Selimovića i društva, jako sam zadovoljan rezultatom”, rekao je Tucović dodavši da bi volio da se ponovi situacija koju smo imali priliku gledati prije dvije godine:

“Ja bih iskreno volio da se ponovi finale prije dvije godine kada smo mi osvojili ovo takmičenje. Vidjet ćemo, Pošta je prilično uvjerljiva i tu će biti borba do samog kraja. Ne bih ja izostavio ostale ekipe. Ima tu dobrih ekipa koji mogu pomrsiti račune svakome tako da, vidjet ćemo do kraja”. 

Poznato je da je Tucović fan Real Madrida i smatra da je uzrok njihovih nešto lošijih rezultata izostanak bitnih igrača. 

“Evidentno je da određene stvari ne štimaju. Po mom skromnom mišljenju mislim na nedostatak Balea i Modrića i da su oni glavni razlog što Real Madrid igra malo lošije. Real je veliki klub sa mnogo dobrih igrača i bit će to dobro”, rekao je Tucović koji je na pitanje našeg novinara o eventualnom osvajaču Lige prvaka kratko kroz osmijeh odgovorio: 

“Real Madrid, naravno”.

almir osmanhodzicterry stotts
KOMENTARI

KOMENTARI