Sport Centar

Tuča u Zagrebu: Hokejaši se obračunali šakama, morali intervenisati i redari

U Ledenoj dvorani Doma sportova dogodio se nesvakidašnji incident na hokejaškoj utakmici Medveščaka i italijanskog Bolzana (1-2) u sklopu Ebel lige.

Tuča u Zagrebu: Hokejaši se obračunali šakama, morali intervenisati i redari

Na kraju prve trećine došlo je do naguravanja između Saše Rajsara i Angela Micellija, poletjele su i šake, ali sudije su nekako smirile situaciju.

Ali, to je bilo kratkog vijeka. Čim su igrači izašli s leda, Bolzanov je u prolazu zakačio Toma Zanoškog koji je davao izjave za medije.

Nastala je tuča i obojica su završila na podu, a Desousi su tu pomagali i saigrači Petan i Halmo. Srećom, redari su uz pomoć sudaca opet ‘ispeglali’ situaciju. Očekivala se kazna za Desousu, ali suci su isključili i njega i Zanoškog, koji više nisu smjeli zaigrati u toj utakmici.

Italijane je u vodstvo doveo Micelli, a onda dugo nije bilo golova sve dok Tyler Morley nije izjednačio. Ipak, slavlje Zagrepčana kratko je trajalo jer je Michael Angelidis pogotkom četiri minute prije kraja donio pobjedu Bolzanu.

Bolzano je unatoč pobjedi ostao zadnji s 31 bodom, a Medveščak je osmi s 38 bodova.

bolzanomedvescak
KOMENTARI

KOMENTARI

Mary Barrow
Gost

Plaćao sam više od 87 dolara po satu koji radi kod kuće s 2 djece kod kuće. Nikad nisam mislio da ću to moći učiniti, ali moj najbolji prijatelj zarađuje više od 10k mjesečno ii t0 me uvjerilo da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan.

Evo što radim … >>>>>>>>>>>>>>  www.BuzzCash3.Com  

wpDiscuz