Sport Centar

Trener Radnika Nebojša Milošević: Mi gledamo samo svoj interes

Ekipa Radnika u nedjelju će na svom stadionu u Bijeljini ugostiti sarajevski Željezničar.  

Trener Radnika Nebojša Milošević: Mi gledamo samo svoj interes

Tim povodom, na današnjoj pres-konferenciji predstavnicima medija obratio se strateg Radnika Nebojša Milošević.

“Ovo je utakmica kojom počinjemo seriju od četiri utakmice, koje će odrediti naš konačni plasman na tabeli. Znamo ambicije Željezničara, kao i njihov kvalitet, jer smo sa njima imali nekoliko okršaja u posljednjih mjesec dana.  Među nama nema tajni. U posljednjih deset dana su se oporavili neki naši igrači, konkurencija je zdrava i ovo je poslije duže vremena utakmica u kojoj mi u stručnom štabu imamo slatke muke na određenim pozicijama u timu… Moram reći da mene ne zanima ko će biti prvak BiH, jer to ne može da bude Radnik, mi gledamo svoj interes i u svakoj utakmici ćemo pokušati da uzmemo što više bodova, počevši od ove u nedjelju”, ističe Milošević.

Najavio je i sve predstojeće susrete:

“U naredne četiri utakmice domaćini smo Željezničaru, Sarajevu i Krupi, a gostujemo Slobodi, Te utakmice će konačno uticati na plasman na tabeli. Bez ikakvog okolišanja, u ovu seriju utakmica ulazimo sa ambicijom da zadržimo četvrto mjesto na kome se nalazimo. Međutim, nećemo sebi da uskratimo pravo da postignemo što više.  Ja sam veliki optimista kada je u pitanju naš plasman i lično ću biti jako nezadovoljan ako na kraju prvenstva ne budemo četvrti”, kaže Milošević.

Otkrio je i konačnu ovosezonsku ambiciju Radnika.

“Prvi put direktno kažem ovo, da želimo biti četvrti. Smatram da momci i ekipa, kao i ljudi oko tima tokom prvenstva daju svoj maksimum, uzimajući u obzir sve okolnosti. Igrači su zaslužili da materijalizuju rad koji su uložili cijele godine. Imamo obavezu prema sopstvenom radu koji smo uložili, prema velikoj energiji i podršci predsjednika Krstajića i prema 150-200 zaljubljenika u Radnik koji nas prate na svim utakmicama. Iz tih razloga ćemo uložiti svoj maksimum, jer želimo da sa terena izađemo ponosni i uzdignute glave jer smo dali sve od sebe” kazao je strateg Radnika.

fkradnikbijeljinafkzeljeznicarnebojsa milosevic
KOMENTARI

KOMENTARI