Sport Centar

Treći SC Izbor za najboljeg rukometaša BiH

Treći SC Izbor za najboljeg rukometaša BiH

Prva dva izbora najveću ulogu imali ste vi, jer ste glasali na anketi na našem portalu, a od ove godine imamo i jednu novinu, kada je u pitanju ovaj izbor. Od ove godine, a vjerujemo i narednih, u našem izboru učestvovat će novinari iz ostalih medija.

Kada se saberu glasovi novinara, četiri najbolja rukometaša predložit ćemo čitaocima. Nakon glasanja u anketi sabrat će se glasovi novinara i čitatelja našeg portala.

Nagrada najboljem rukometašu bit će uručena na januarskom okupljanju bh. rukometaša, a prošlogodišnji laureat pripao je Vladimiru Vranješu, pivotu naše reprezentacije i mađarske Tatabanye.

Njemu je nagrada uručena u Tuzli, prije utakmice protiv Kosova u pretkvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Koristimo ovu priliku da se zahvalimo državnoj televiziji BHT, koja je u svom programu uoči utakmice direktno prenosila dodjelu priznanja.

Podsjećamo, godinu ranije u našem prvom izboru nagradu za najboljeg rukometaša BiH osvojio je Nikola Prce, kapiten reprezentacije BiH i član poljskog Atzoty Pulawya.

milwaukeeschalke
KOMENTARI

KOMENTARI