Sport Centar

Topalbećirević: Delegat mi je rekao da je ogorčen na Švicarce, EHF će odlučiti na osnovu dokumentacije

Poznati bosanskohercegovački komentator Sabahudn Topalbećirević, ponovo se oglasio putem svog Facebook profila, dodatno objasnivši detalje oko "slučaja Nuić".

Topalbećirević: Delegat mi je rekao da je ogorčen na Švicarce, EHF će odlučiti na osnovu dokumentacije

Poznati bosanskohercegovački komentator Sabahudn Topalbećirević, ponovo se oglasio putem svog Facebook profila, dodatno objasnivši detalje oko “slučaja Nuić”.

Popularni Baho je istakao da mu je delegat kazao kako je ogorčen ponašanjem Švicaraca.

“Dužan sam vam prenijeti ono što znam. Delegata utakmice poznajem i imam tu slobodu da ga nazovem i pitam. Sinoć je rekao da će sve biti u redu. Maloprije (14h i 30m) je objasnio šta se desilo. Imaju dva sastava, dvije kopije koje će on poslati. U 10 sati ujutro na sastanku je bilo Nuićevo ime, a pred samu utakmicu na drugom spisku nije bilo Nuićevog imena. Problem je kako on kaže u “kompjuterskoj tehnici”, ali i u činjenici da nije bilo printera itd. On će ujutro poslati u EHF kompletnu dokumentaciju, a sad čija je krivica, nekoga od naših ljudi ili do delegata ja ne znam. Znam da bi bilo tužno i neobjašnjivo da zbog jedne gluposti budemo eliminisani. Delegat mi je rekao da je ogorčen na Švicarce i njihovo ponašanje, da smo ih dva puta čisto dobili i da bi bilo ružno da ispadnemo, ali da će EHF na osnovu dokumentacije odlučiti. Šta reći, uvijek i iznova stvari koje se ne smiju dešavati jer i na samoj utakmici nismo znali zašto je isključen Nuić”, napisao je Topalbećirević.

rukometna reprezentacija bihsabahudin topalbecirevicsvicarskatomislav nuic
KOMENTARI

KOMENTARI

Izet
Gost
HAJDE BOSNJACI U EVROPU, radite za “4000 eura” kojima su vas navukli SRBSKI BOTOVI PLACENI da unose nemir, smutnju, plasiraju alzne informacije kako nas vani”cekaju sa zelenim tepisima”!KO GOD VAM AKZE DA JE VANI LIJEPO I DA SE DOBRO OPARI-laze vam1Prvo ce te izgubniti djecu koja ce se totalno ASIMILIRATI a onda ce te vi dragi moji Bosnjaci-izaci iz pameti ali pomoci vise nece biti. Plate u BiH su formirale”vece sile”na osnovu STANDARDA ZEMLJE.Plate u BiH su dovoljne za normalan zivot ali samo oni koji NE ZELE DA RADE , koji cekaju da ih neko nazove.POSAO SE NE CEKA VEC… Čitaj više »
alen njemacka
Gost

idi ti psihologu malo,isfrustriran si, opasno stanje tvoje svijesti neposredno pred sizofreniju

wpDiscuz