Sport Centar

TOP SHOP debituje u Business ligi: Žele pomrsiti račune što većem broju ekipa

Ekipa TOP SHOP-a po prvi put će uzeti učešće u Business ligi, a nadaju se da će skupiti što više bodova i pokušati pomrsiti račune što većem broju ekipa.

TOP SHOP debituje u Business ligi: Žele pomrsiti račune što većem broju ekipa

„Budući da nam je debitantska sezona, cilj nam je prije svega kvalitetna promocija i druženje. Naravno, nastojat ćemo osvojiti što više bodova, te probati pomrsiti račune što većem broju ekipa. Nadamo se kvalitetnoj organizaciji, sportskom i fair play duhu, te se lagano pripremamo, da koliko toliko dignemo formu pred nadolazeće utakmice”, rekao je jedan od predstavnika ekipe.

TOP SHOP je jedan od brendova kompanije Studio Moderna, koja je osnovana u Sloveniji još davne 1992. godine. Tokom godina Studio Moderna postala je jedna od najvećih internacionalnih priča o uspjehu. Danas je Studio Moderna vodeća  e-trgovinska i potrošačka platforma u Centralnoj i Istočnoj Evropi (CEE), Rusiji . Možete ih pronaći u 22 države, sa preko 450 brendiranih trgovina, preko 130 web stranica na 22 jezika, 300 kanala širom Evrope.

“Tokom godina, naučili smo šta je zaista potrebno našim kupcima uz pomoć naših brendova:

Top Shop, Kosmodisk ,Dormeo, Delimano, Wellneo, LiveActive, Walkmaxx, Rovus…

Mi u Studio Moderni razumijemo da smo dio zajednice. Zato imamo obavezu da pružimo ruku pomoći – gladnoj djeci, usamljenim, starijima, obiteljima kojima je potrebno, žrtvama prirodnih katastrofa … Uključujemo se u različita humanitarna zbivanja kako bismo spasili najranjivije i najugroženije socijalne kategorije.

Također, kao poslodavac, vjerujemo u zdravu okolinu , prirodan način života, te smo se kao takvi i priključili Business ligi, da promovišemo zdravlje i sport“, poručili su iz kompanije Studio Moderna.

business ligaDelimanoDormeoKosmodiskLiveActiveRovusStudio ModernaTOP SHOPWalkmaxxWellneo
KOMENTARI

KOMENTARI